 |
 |
|
|
חגיגות שנה ל"Ocean", סושי כפי יכולתך ב"נועה" ובר טאפאס חדש בנווה צדק |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
גבי בר חיים 29/6/2004 13:08 |
|
|
|
|
 |
חגיגות שנה למסעדת "Ocean - בר פירות ים". השף אלון גרינברג (אקס "פארידה") בנה תפריט קיצי וסקסי. בין המנות הראשונות: שיפודי שרימפס קייג'ון על מצע גוואקמולה, סביצ'ה סלמון עם סלט מלפפונים וג'ינג'ר וקלמארי על מצע בייבי תרד, פלפלים קלויים וגרגרי חומוס.
בעיקריות מוצעות
מנות כמיקס פירות ים עם אספרגוס ופטריות יער ושיטאקי, ברוטב יין לבן ושמנת, שיפודי שרימפס וקוקי סן ז'אק בגריל ופילה דניס קריספי על מצע של פירה ואיולי פלפלים.
בנוסף, מציעה המסעדה תפריט ערב קיצי במחיר המפתה של 99 ש"ח לסועד, הכולל מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה.
Ocean - בר פירות ים. משכית 30, הרצליה פיתוח. טל': 09-9511219. שעות פתיחה: כל יום, 12:00-24:00.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
איש הענבים
|
 |
|
 |
 |
 |
|
יולי ישראלי ב"איש הענבים": בשבוע שבין ה-2 ל-8 לחודש יתקיימו במקום מספר אירועי יין ישראלי. ב-2 ביולי, בין 12:00 ל-18:00 יתקיים במקום בית פתוח בנושא קברנה סוביניון ישראלי, במסגרתו גם תיערך טעימה לעשרה סוגי יין. מחיר השתתפות: 65 ש"ח לאדם. ב-5 ליולי יבשל במקום השף איתי שלו (אקס "ברקרולה" ו"שלו ביער") עם יין ישראלי, כשבמרכז הארוחה טלה על גראטן תפו"א, בטטות ועלי מנגולד. בשבוע זה יתקיימו גם הרצאות בנושאי יין, פגישות עם ייננים כנעמה מועלם (ליקב "דלתון") דורון רבאון (ליקב "עמק האלה") ועוד.
איש הענבים. מזל שור 9, יפו. טל' לבירורים והזמנות: 03-5180533. |  |  |  |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|