 |
עונת החתונות מכניסה גם את תחום הגסטרונומיה לסחרור. הטרנד הנוכחי - סדנאות בישול ואירוח למתחתנים. קייטרינג khs, מבית קייטרינג השרון הוותיק, השיק השבוע ליין סדנאות בישול ואירוח למתחתנים ולזוגות צעירים. הסדנה, בהדרכת השפים מנה שטרום (לשעבר ממסעדת "איל פאצו") ושלום רמו, נמשכת כשלוש שעות וכוללת שיעור על המטבח האיטלקי בהנחיית שטרום, המתמקדת בהכנת פוקצ'ות, אנטיפסטי וקינוחים. השף שלום רמו מסביר איך לבחור בשר איכותי, כיצד מיישנים ומתבלים נתחים ואיזה סוג בשר מתאים לצלייה. לדברי שטרום, "הקו המנחה בכל הסדנאות יהיה שימוש במוצרי יסוד איכותיים, טריים ומקומיים". הסדנאות יסתיימו בסעודה משותפת של המשתתפים. נושאי הסדנה משתנים אחת לחודש, והמארגנים מבטיחים לשלב תכנים קולינאריים חדשים בהמשך. ימי שישי ב- 10.30 בבוקר ב"גן הפקאן" שבקיבוץ רמת הכובש. מחיר: 250 שקל. טלפון להזמנת מקומות: 09-7449494
|
 |
 |
 |
 |
|
|