מרכיבים
צרור פטרוזיליה שלם (בעיקר עלים, פחות גבעולים)
צרור כוסברה שלם (בעיקר עלים, פחות גבעולים)
חופן עלי נענע נקיים ושטופים (1 כוס)
½ כוס חמוציות
חופן שבבי שקדים קלויים
1 אפרסמון חתוך לרצועות דקות (או פרי אהוב אחר)
לרוטב:
מיץ מחצי לימון טרי
4־3 כפות שמן זית איכותי
כפית סירופ מייפל (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הפטרוזיליה והכוסברה ומייבשים.
2. מערבבים את כל חומרי הסלט, מוסיפים את השמן והלימון ומתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.