מרכיבים
1 ראש חסה לליק/סלנובה, חתוכה גס
1 ראש ברוקולי טרי, חתוך לפרחים קטנים
4־5 תותים גדולים חתוכים לפרוסות
2־3 צנוניות פרוסות דק
חופן קרוטונים (אפשר להחליף בקשיו או פקאנים)
ויניגרט תותים
4־5 תותים גדולים, חתוכים
3 כפות שמן זית
מיץ מ־½ לימון
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כף דבש
אופן ההכנה
- מניחים את כל הרכיבים בקערה לפי סדר הרשימה.
- ויניגרט: בכוס מתאימה לבלנדר מוט שמים את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים למרקם אחיד.
- סמוך להגשה מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים.