פתח את הפסטה: עז תלם משתפשף
הוא אולי מזוהה עם "היפה והחנון" אבל עז תלם אולי צריך לשקול עריקה לאחת מתוכניות הריאליטי בתחום הבישול. הבחור פצח בקריירה של שף במסעדה איטלקית

עז תלם. למען השף, תשבט לנו ניוקי לשולחן חמש. צילום: בייגל
תלם, בן 21, ידוע בקרב מכריו כחובב בישול מושבע. הוא בוגר של "תדמור", בית ספר למלונאות ולבישול, ולפני חודש הוא המציא מתכונים במיוחד לגולשי האתר, עבור יום האהבה.
למרות שרבים צפו לו בכלל קריירה של מדען, החל לפני מספר ימים החנון במיל' לעבוד כשף במסעדה איטלקית כשרה בהרצליה פיתוח.
תלם הינו החייל משוחרר שאובחן כתלמיד מחונן בבית הספר היסודי. בשנים האחרונות הוא מתפקד כחניך במרכז לאומנות הפיתוי בישראל, שם הוא לומד כיצד להתחיל עם בחורות. בין תחומי העניין שלו, בנוסף לבישול, ניתן למצוא גם מוסיקה אירית ואומנויות לחימה.
כיום כאמור, הוא בעיקר עסוק בלחתוך ירקות, לבשל פסטה ולהוציא מהמטבח שלל מתכונים מעוררי תיאבון.
עז, אפשר להזמין משלוח?
"בעקבות התוכנית החלטתי להתמקד בדברים שאני אוהב. אני אוהב בישול וכל מה שקשור לאוכל, אז החלטתי לקחת סיכון ולעסוק בזה עכשיו ולא להמתין לעתיד".