גאוני: כך לא תחכו יותר לגלידה קפואה

תמו ימי ההמתנה מורטת העצבים: בפעם הבאה שאתם מוציאים מהמקרר גלידה קפואה ולא מצליחים לנעוץ בה כף - פשוט השתמשו בשיטה הבאה

nrg סגנון | 24/4/2017 20:12
תגיות: גלידה, קיץ,
כולנו מכירים את הרגע הזה. אנחנו מגיעים הביתה מיום רותח עם מה שנדמה כמו מאה אחוזי לחות, אנחנו ממהרים למקרר ושולפים את אריזת בן&ג'ריז שחיכתה לנו שם (בסדר, או קרמיסימו) - ואז נתקעים: הגלידה קפואה. ואנחנו פשוט צריכים לשבת שם ולהסתכל עליה עד שתואיל בטובה להפוך למשהו שאפשר לנעוץ בו כפית.
צילום: אי-פי-איי
סוף להמתנה. המחשה צילום: אי-פי-איי

זה אמנם נשמע כמו צרות של עשירים, אבל דקות ההמתנה להפשרתה של הגלידה המיוחלת יכולות להיות עינוי של ממש. לכן, ולאור העובדה שהקיץ מתקרב אלינו בצעדי ענק, הגיע הזמן שתדעו שיש פתרון מהיר שיעזור לכם ליהנות מהגלידה כבר בתוך 30 שניות.

אז איך עושים את זה? כל מה שתזדקקו לו הוא סכין מחומם קלות - וכף להוצאת הגלידה, מחוממת גם היא. הפיתרון, שפורסם הבוקר (ב') ב"דיילי מייל" הבריטי, עובד בדרך הבאה: השתמשו בסכין כדי לחרוץ בגלידה צורת רשת - ולאחר מכן חלצו את הגלידה בעזרת הכף.


הסוד הוא, כצפוי, בחימום הכלים: את הסכין ואת הכף יש לחמם על ידי החזקתם מתחת לזרם מים חמים למשך מספר שניות. הסכין החמימה תרכך את הגלידה - ואילו הכף, החמימה אף היא, תשלים את התהליך ותאפשר לכם ליהנות ממנה במהירות.

חלק מהאנשים חסרי הסבלנות אמנם משתמשים במיקרוגל כדי להפשיר את הגלידה הקפואה - אלא ששיטה זו יכולה להיות מסוכנת, משום שהגלידה עשויה להפוך לשלולית במהירות, מה שכמובן לא יקרה בטריק הנוכחי. נו, למה אתם מחכים? קדימה למקפיא.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים

פייסבוק