פינוק לטבעונים: טעמים חדשים של בן אנד ג'ריס
מותג הגלידות המוביל השיק לא פחות מארבעה טעמים חדשים ונטולי חלב. בנוסף לגרסאות חדשות לצ'אנקי מאנקי ולבראוני פאדג' שוקולד, מחכים למכורים גם שני טעמים חדשים לגמרי
מצטרפים לטרנד הטבעונות: בראיון שנערך לפני כחצי שנה אמר ג'רי גרינפלד, ממייסדי גלידות בן אנד ג'ריז, כי עובדי החברה שוקדים לראשונה על פיתוח גלידה טבעונית ונטולת חלב. אתמול (יום ד') הוגשם החזון סופית - והחברה השיקה את טעמי הגלידה החדשים והמפתים.עוד כותרות ב-nrg:
- "קרוז גנב את הבחירות באייווה, יש לקיימן שוב"
- פיתוח ישראלי פורץ דרך ל"פצצות חכמות" במיוחד
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
גם טעים וגם בריא (יחסית). הטעמים החדשים של בן אנד ג'ריס:
בסרטון שפורסם בעמוד היו-טיוב של החברה וזכה לאלפי צפיות, מופיעים ארבעת הטעמים החדשים של הגלידה, שחלק מהם הם פרי פיתוח של טעמים מוכרים ואהובים בגרסה נטולת חלב: צ'אנקי מאנקי, בראוני פאדג' שוקולד, עוגיות חמאת בוטנים ופאדג' קפה-קרמל.
על פי ידיעה שפורסמה באתר ה"מטרו", מה שהופך את הגלידות החדשות לטבעוניות הוא העובדה שבכולן נעשה שימוש בחלב שקדים, לצד מרכיבים טבעוניים נוספים. כל הגלידות החדשות נושאות על אריזתן כתובת מפורשת שמכריזה שהמוצר אינו מכיל חלב.
טעם הצ'אנקי מאנקי נושא את אותו טעם של הגרסה החלבית שלו ומורכב כרגיל מבננה, גושי פאדג' ואגוזי מלך. טעם הבראוני פאדג' שוקולד, לעומת זאת, עבר התאמות מיוחדות באמצעות שימוש בבראוניז טבעוניים ייחודיים.
טעם החמאת בוטנים החדש מורכב מגלידת וניל המעורבלת עם חמאת בוטנים פריכה וחתיכות של עוגיות סנדויץ'. הטעם החדש הנוסף, פאדג' קפה-קרמל, מורכב מחתיכות פאדג' ומעורבל בתערובת עשירה של קרמל.
בשלב זה הטעמים החדשים נמכרים רק ברחבי ארצות הברית, ולא ברור אם בעתיד יגיעו גם למקומות אחרים. לנו לא נותר אלא לחכות - או לרכוש כרטיס טיסה.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg