מתכון בצ'יק צ'ק: שלושה מוצרים ודקה הכנה
מסעדת 'אלדין בשדרה' מפנקת אתכם במתכון קלי קלות עם טעם של מסעדת גורמה
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
פילה מוסר ים בקרסט פיסטוקים

כל אחד יכול. פילה מוסר ים עם קרסט פיסטוק
נועם מנשה
חומרים: (4 מנות)
4 פילה מוסר ים
כחצי חבילת חמאה
100 גר' פיסטוקים טחון לשבבים
אופן ההכנה:
מורחים את הפילה בנדיבות בחמאה, מצפים את צד העור בפיסטוקים ומכנסים לתנור לכחצי שעה על חום בינוני.
מי שרוצה לעבות את מנת הדג בתוספת נחמדה יוכל להכין פירה תפוחי אדמה בשמנת או חמאה, לפנק אותו בפטריות שבושלו ביין ולתבל במלח ופלפל. בתאבון
***
מסעדת אלאדין בשדרה משתתפת בפסטיבל "שף תאכל" חורף 2015. 11 עד 20 לינואר 2015 בכל רחבי הארץ. עוד פרטים: http://chef-tochal.walla.co.il/
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg