מתכון בצ'יק צ'ק: שלושה מוצרים ודקה הכנה

מסעדת 'אלדין בשדרה' מפנקת אתכם במתכון קלי קלות עם טעם של מסעדת גורמה

nrg סגנון | 15/1/2015 15:38 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: דגים,
במסעדת אלדין בשדרה שבאשדוד מבינים בדגים, ככה זה כשבעל המסעדה הוא דייג מקצועי. כשמבינים בדגים מבינים שלא צריך להשקיע בהם יותר מדי, להפך, הם טובים בדיוק כמו שהם. המתכון של פילה מוסר ים בקראסט פיסטוקים הוא דוגמה מצוינת. שלושה מוצרים, שתי דקות הכנה וחצי שעה בתנור והבטן שלכם תודה לכם.

כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
פילה מוסר ים בקרסט פיסטוקים

 

נועם מנשה
כל אחד יכול. פילה מוסר ים עם קרסט פיסטוק נועם מנשה

חומרים: (4 מנות)
4 פילה מוסר ים
כחצי חבילת חמאה
100 גר' פיסטוקים טחון לשבבים


אופן ההכנה:
מורחים את הפילה בנדיבות בחמאה, מצפים את צד העור בפיסטוקים ומכנסים לתנור לכחצי שעה על חום בינוני.
מי שרוצה לעבות את מנת הדג בתוספת נחמדה יוכל להכין פירה תפוחי אדמה בשמנת או חמאה, לפנק אותו בפטריות שבושלו ביין ולתבל במלח ופלפל. בתאבון


***
מסעדת אלאדין בשדרה משתתפת בפסטיבל "שף תאכל" חורף 2015. 11 עד 20 לינואר 2015 בכל רחבי הארץ. עוד פרטים: http://chef-tochal.walla.co.il/

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק