קלי קלות: איך לקלף פומלה במינימום מאמץ
אחד מפירות ההדר הטעימים והעסיסיים ביותר הוא הפומלה, אבל הדרך אל הפלחים בפה רצופה קילוף מייגע. איך נהנים מהטעם בלי להתייאש באמצע?
לטובת חובבי הפרי המושבעים שלא יוותרו על התענוג העסיסי של הפומלה (הלבנה כמובן) פשפש המדור במרחבי האינטרנט בין סרטים שונים המציעים שיטות קילוף ומצא את הטובה, המהירה והאפקטיבית ביותר.
[YouTube]
למרבה ההפתעה, הגישה הנכונה לפנות אל הפומלה היא "גישת התוקף" כפי שממליץ הסרטון, ובכלל, נחישות ואפס רגישות הם הדרך הטובה ביותר להפקת פלחי פומלה מושלמים ולא פצועים. בתאבון.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg