רכה ופריכה כאחד: עוגת קראנץ' ריקוטה
בשביל להתאהב בעוגה הזאת, כל מה שצריך זה לתת בה ביס אחד: גבינה עדינה, ניחוח משכר ובצק בריוש - לא צריך יותר מזה, באמת

החומרים:
לבצק הבריוש:
2.5 כוסות קמח
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/3 כף שמרים
3 ביצים
2 חב' חמאה קרה מאוד (100 גר' כל אחת)
חלב, וניל, גרידת לימון
למלית הריקוטה:
400 גר' ריקוטה
1/4 גביע שמנת חמוצה
1/2 כוס אינסטנט פודינג
1/3 כוס סוכר
1/2 גביע גבינה 9%
גרידת לימון, וניל
ההכנה:
1. הבריוש: מערבבים את החומרים היבשים יחד
2. מוסיפים את הביצים, את החלב ואת החמאה בהדרגה עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
3. מחלקים ל- 2 כדורים, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה.
4. המלית: מפוררים את גבינת הריקוטה ומערבלים במיקסר יחד עם הסוכר.
5. מוסיפים את הגבינה הלבנה והשמנת.
6. לבסוף מוסיפים את הפודינג, גרידת הלימון והווניל.
7. הרכבת העוגה: מרדדים עלה, מורחים מלית, מגלגלים לרולדה ומתפיחים מעט.
8. אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות.
באדיבות רשת "בליקר בייקרי"