רכה ופריכה כאחד: עוגת קראנץ' ריקוטה

בשביל להתאהב בעוגה הזאת, כל מה שצריך זה לתת בה ביס אחד: גבינה עדינה, ניחוח משכר ובצק בריוש - לא צריך יותר מזה, באמת

nrg מעריב | 31/5/2012 8:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: יחצ
עוגת קראנץ' ריקוטה צילום: יחצ
עוגת קראנץ' ריקוטה

החומרים:

לבצק הבריוש:

2.5 כוסות קמח
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/3 כף שמרים
3 ביצים
2 חב' חמאה קרה מאוד (100 גר' כל אחת)
חלב, וניל, גרידת לימון

למלית הריקוטה:

400 גר' ריקוטה
1/4 גביע שמנת חמוצה
1/2 כוס אינסטנט פודינג
1/3 כוס סוכר
1/2 גביע גבינה 9%
גרידת לימון, וניל

ההכנה:

1. הבריוש: מערבבים את החומרים היבשים יחד
2. מוסיפים את הביצים, את החלב ואת החמאה בהדרגה עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
3. מחלקים ל- 2 כדורים, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה.
4. המלית: מפוררים את גבינת הריקוטה ומערבלים במיקסר יחד עם הסוכר.


5. מוסיפים את הגבינה הלבנה והשמנת.
6. לבסוף מוסיפים את הפודינג, גרידת הלימון והווניל.
7. הרכבת העוגה: מרדדים עלה, מורחים מלית, מגלגלים לרולדה ומתפיחים מעט.
8. אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות.

באדיבות רשת "בליקר בייקרי"

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוגה לשבת

דרך מתוקה לפתוח את סוף השבוע

לכל הכתבות של עוגה לשבת

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים