יחידי סגולה: איפור בגוני סגול
הוא נותן נופך דרמטי ואלגנטי כאחד. כמה דברים שלא ידעתם על איפור סגול. וגם: הבושם של "נינה ריצ'י" נשאר על הגוף מבוקר ועד ערב ועוד מוצרים חדשים ומומלצים
1. הוא מתאים לנועזות ולצעירות שביניכן. לבנות ה-40 פלוס הוא לא מומלץ.
2. לא כדאי להתהדר בו בשעות הבוקר, אבל כן כדאי לשלב אותו עם פריטים כמו תכשיט, חגורה או תיק בצבעים זרחניים.
3. כדי להוציא מהסגול את המקסימום, שלבו אותו עם צלליות בגוונים בהירים: לבן, שמנת או לילך. מי שחוששת להיראות עשויה מדי, יכולה למתן את המראה בצללית בהירה המתבהרת בהדרגתיות כלפי מעלה, לכיוון הגבה.
4. מי שמשתוקקת לשפתון סגול, לא חייבת לרוץ ולקנות. על ידי ערבוב של צללית סגולה עם גלוס שקוף, אפשר ליצור ליפסטיק תוצרת בית באפס עלויות. כדי ליצור מריחה אחידה ומדויקת רצוי למרוח אותו על השפתיים באמצעות מכחול.
5. מאחר שהסגול אינו נמנה עם השפתונים ממשפחת הגוונים הטבעיים (ורוד, אדום וחום) חשוב לתחזק אותו נכון. לשם כך רצוי להניח תוחם שפתיים בגוון טבעי ולצבוע איתו את כל משטח השפתיים על מנת ליצור מסגרת בעלת גוון הומוגני. לאחר מכן יש למרוח שכבה אחידה של השפתון ומעליו גלוס. השימוש בתוחם ימנע את זליגת הגלוס ויגרום לשפתון להחזיק שעות רבות ללא צורך בתיקונים והשלמות.
6. זכרו: סגול חציל מתאים לכהות עור, מאחר שהדומיננטיות שלו מרגיעה את הפנים; סגול שזיף מתאים לבעלות עור בהיר מכיוון שהוא מעודן יותר באופן יחסי, וסגול פטל מתאים לצעירות בגלל הגוון הנועז שלו.

ב"נינה ריצ'י" לא נחים לרגע. כל עונה מציע המותג בשורה ריחנית חדשה. גם אם התמצית זהה בבסיסה, כל גרסה מייצרת ניואנס שונה. גם L'elixir שנשען על Nina, הבושם שהושק ב-2006, מדבר בעד עצמו. הוא מכיל יסמין, תפוח, מושק, ענבר ולימון המעניקים לו את כל האיכויות כדי להיות בהייפ נון סטופ. יש בו ממידת האנרגטיות, הוויטאליות, המתיקות, הריכוזיות והדומיננטיות הדרושה כדי להרגיש את פעימת החיים של הסם הזה.
אם תתהדרי בו בבוקר, תמצאי
420 שקל ל-50 מ"ל. להשיג ברשתות הפארם.

Isotonic Mist של "ג'יג'י" תרסיס הלחות של "ג'יג'י" פשוט מעולה. כמה שפריצים קלילים והעור המתפעל מגיב בהתאם - הוא מתחטב, מתגבש ומחליק (לא מעלים) פגמי עור, נזקי יובש וכתמי עור. רק הניחוח הרענן שלו המחזיק בקצהו אד של ריח לוואי, מחרב את המסיבה, וחבל. תכולה: 120 מ"ל, מחיר: 160 שקל. להשיג אצל קוסמטיקאיות מורשות. ציון: 9

ב-Lechat. ציון: 9
Sunscreen Spray 15SPF של "ללין" לזכותו של תרסיס ההגנה של "ללין" אפשר לומר שהוא יעיל, הריח שלו עדין יחסית ושהריסוס מתפזר על העור בצורה די שווה. בגנותו, יש לציין שהוא יוצר תחושת דביקות ושראשו נטול פקק כלשהו שימנע בעדו לשחרר לחץ בתיק. תכולה: 200 מ"ל, מחיר: 70 שקל, להשיג בחנויות הרשת. ציון: 7
Anti Fatigue And Toning Mist של "ל'אוקסיטן" בהתחלה נראה שיש כאן עסקה משתלמת: התרסיס של "ל'אוקסיטן" מאוד רוצה להחיות רגליים עייפות, והרגליים מאוד צריכות תכשיר כזה, אבל בפועל זה לא מצליח. תחושת המנטה ותערובת השקדים, שאמורה לעורר תחושת החייאה וערות, מורגשת בצורה מינורית ולא משכנעת. אפשר לוותר. תכולה: 100 מ"ל, מחיר: 89 שקל. להשיג בחנויות הרשת. ציון: 6
Smoothing Eye Serum של "פריורי" העיניים רואות ואוהבות. גם העור שמסביב להן סופג את הסרום, מתרכך, מתרצה ומתנחם. בהתחלה אפשר להרגיש עקצוץ מטריד, אבל אם יש אורך נשימה, הוא חולף והחומר הפעיל נכנס לעבודה. הוא אומנם לא מצא את נוסחת האנטי-אייג'ינג המיוחלת, אבל סימני הגיל הופכים לנעימים ולמטופחים יותר. תכולה: 15 מ"ל, מחיר: 387 שקל. להשיג במכוני הקוסמטיקה המורשים. ציון: 9.