כמו באמריקה: הרשתות האמריקאיות ששווה לחכות להן
חולמים שיהיו פה דונאטס והאש בראונז? אתם ממש לא לבד. הנה כמה רשתות אמריקאיות שלא ידעתם, אבל אתם ממש צריכים בארץ

בוקר טוב אמריקה. צילום: קיי-אר-טי
ג'וני רוקט: רשת דיינרים כאילו של פעם, באווירת שנות ה.50- הדגש הוא על מילקשייקים במגוון טעמים, בשילוב המבורגרים שמנמנים ומתקתקים (יש לנו חשד שהם מוסיפים לא מעט סוכר לתערובת). זה כנראה מאוד משמין, אבל ככה אנחנו אוהבים.
צ'יפוטלי: הסטארט-אפ מבית מקדונלד'ס לקח את האוכל המקסיקני והפך אותו לשרשרת מצליחה של יותר מאלף מסעדות. מדובר בסרט נע של בוריטוס וטאקוס, כשהלקוחות מורים לעובדים מה למלא בתוך הבצק, עד ליצירת לאפה משודרגת. הדגש הוא על טריות ובריאות, וחוץ מזה, זה טעים אש.
אינטרנשיונל האוס אוף פנקייקס: המקום לארוחות בוקר של אמריקה. אינטרנשיונל, או בשפת האמריקאים IHOP (ראשי התיבות של הרשת באנגלית), מתמחה בפנקייקים נימוחים וטעימים, בתוספת חביתות והאש בראונז - אותם צ'יפסים רכים שהאמריקאים מגישים לארוחת הבוקר.
גולדן קוראל: אולי הרשת המושחתת מכולם. תמורת מחיר קבוע (באזור 15 דולר) מקבל הלקוח גישה חופשית לבופה "אכול כפי יכולתך" שכולל הכול, אבל הכול:
פסטות, בשרים, קינוחים, מאפייה, שתייה, הכול מוגש בנדיבות ובסגנון אמריקאי. מילה שלנו - אתם הולכים להתגלגל ביציאה משם.