חם מן הים: מרק בטטה עם פירות ים

לכבוד הקאמבק החורפי, קבלו מתכון למרק בטטה קרמי עם שרימפס וקלמארי שיזכיר לכם נשכחות

nrg מעריב | 23/3/2011 9:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המרכיבים (ל-5 אנשים):
 
מרק בטטה ופירות ים.
מרק בטטה ופירות ים. בעז לביא

1 בצל
2  שיני שום
גבעול כרישה
3 גזר
3 תפו"א רגיל
10 יחידות בטטה אדומה מתוקה בגודל בינוני.
3 ליטר ציר דגים או ציר ירקות
1 כוס שמנת מתוקה.
25 יחידות שרימפס
10 יחידות קלמרי חתוכים לטבעות
מלח
פלפל
חופן בזיליקום
200 גרם חמאה
50 גרם גבינת פרמזן

ההכנה:

1. מאדים את הבצל עם השום, מוסיפים את הגזר ואת התפוח אדמה והבטטה מוסיפים את ציר הדגים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבזיליקום, מלח פלפל לפי טעם.
2. אחרי חצי שעה של בישול טוחנים את כל המרק ומחזירים אל האש, מוסיפים
את השמנת וטועמים. אם יש צורך להוסיף מלח פלפל. אם לא – המרק מוכן.
3. מניחים חמאה במחבת ומטגנים את השרימפס והקלמרי עד שמקבל צבע. מוסיפים את המרק לשרימפס מחממים ביחד יוצקים לצלחות עם גבינת פרמזן.

המתכון באדיבות מסעדת "סודפה" כיכר מעיין 6083/35, נצרת.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->