חם מן הים: מרק בטטה עם פירות ים
לכבוד הקאמבק החורפי, קבלו מתכון למרק בטטה קרמי עם שרימפס וקלמארי שיזכיר לכם נשכחות

מרק בטטה ופירות ים. בעז לביא
1 בצל
2 שיני שום
גבעול כרישה
3 גזר
3 תפו"א רגיל
10 יחידות בטטה אדומה מתוקה בגודל בינוני.
3 ליטר ציר דגים או ציר ירקות
1 כוס שמנת מתוקה.
25 יחידות שרימפס
10 יחידות קלמרי חתוכים לטבעות
מלח
פלפל
חופן בזיליקום
200 גרם חמאה
50 גרם גבינת פרמזן
ההכנה:
1. מאדים את הבצל עם השום, מוסיפים את הגזר ואת התפוח אדמה והבטטה מוסיפים את ציר הדגים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבזיליקום, מלח פלפל לפי טעם.
2. אחרי חצי שעה של בישול טוחנים את כל המרק ומחזירים אל האש, מוסיפים
3. מניחים חמאה במחבת ומטגנים את השרימפס והקלמרי עד שמקבל צבע. מוסיפים את המרק לשרימפס מחממים ביחד יוצקים לצלחות עם גבינת פרמזן.
המתכון באדיבות מסעדת "סודפה" כיכר מעיין 6083/35, נצרת.







נא להמתין לטעינת התגובות