קרם דה לה קרם: מרק קרם כרובית

מרק קרמי עם כרובית, תפוחי אדמה וכרישה שייעשה אתכם מאושרים בימים הקרים. השף רם ענתבי עם מתכון חם מהסיר

nrg מעריב | 27/2/2011 13:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-8 סועדים:

1 ראש כרובית גדול - מפורק לפרחים ושטוף היטב
1/2 בצל סגול - חתוך גס
1/4 כרישה - פרוסה גס
3 שיני שום
3 יח' גרגרי פלפל אנגלי
3 יח' עלי דפנה
1 כפית גרגרי כוסברה
1 כפית עלי טימין קצוצים
2 תפוחי אדמה - חתוכים גס
מלח
250 CC שמנת מתוקה או 150 CC שמן זית


יחצ
מרק קרם כרובית. יחצ

1. לטגן חמש דקות על אש בינונית את הבצל, הכרישה, הכרובית, שיני השום, גרגירי פלפל אנגלי, עלי דפנה וגרגירי כוסברה.
2. להוסיף את תפוחי האדמה, מלח וטימין, מים בגובה הירקות

ולבשל עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
3. להוציא את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה וגרגירי הכוסברה.
4. לטחון את המרק היטב תוך הוספת שמן זית או שמנת מתוקה.
5. לתקן את התיבול.

באדיבות השף רם ענתבי לרשת קפה ג'ו.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים