תן תמר: קנלוני במילוי תמרים וגבינות
אין כמו קנלוני חם-חם מהתנור. קבלו מתכון לקנלוני משודרג עם פירות יבשים של השף קים נוה מקפה רינגלבלום. מתכון איטלקי למהדרין לט"ו בשבט
חצי קילו קנלוני
250 גרם תמרים מגולענים
200 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
200 גרם גבינה בולגרית קשה
שמן זית
חצי קילו רוטב עגבניות
כף סילאן
שקית זילוף
מלח, פלפל לבן וקינמון

קנלוני במילוי גבינות ותמרים.
עדי ליבמן
ההכנה:
1. קוצצים את התמרים ומערבבים אותם בקערה עם שאר הגבינות.
2. לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון.
3. ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה.
4. משמנים
5. יוצקים על הקנלוני חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן.
6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות ל-20 דקות.
באדיבות השף קים נוה ל"קפה רינגלבלום", רינגלבלום 6, באר שבע. 08-6491001.







נא להמתין לטעינת התגובות