בוקר חגיגי: מוזלי עם פירות יבשים
ט"ו בשבט כמעט הגיע, אז כדי שתוכלו לציין את בואו ולפתוח את הבוקר באווירת החג, קבלו מתכון למוזלי עם פירות יבשים מהשף של מסעדת חנדלה. לגזור ולשמור עד מחרתיים
1 ליטר יוגורט בטעם פרג (לא חובה)
300 גרם פירות יבשים (כל אחד לפי מה שהוא אוהב)
600 CC מים
200 גרם סוכר
כפית תמצית וניל
2 מקלות קינמון
ההכנה:
1. מרתיחים את המים עם הסוכר עד קבלת סירופ קל (כ-5 דקות).
2. מוסיפים את המקלות קינמון , תמצית וניל והפירות היבשים ולבשל כ 12 דקות עד לקבלת
קומפוט מבריק.
3. שמים במקרר עד שהקומפוט קר לגמרי.
4. מפזרים ל-4 צלחות.
5. על כל צלחת שמים 2 כפות קומפוט, מפזרים גרנולה.
באדיבות השף דריו פלסיטיין, מסעדת חנדלה, מושב גבעת חן, 09-7603647 .

מוזלי.
צילום ארכיון