פינוק לשבת: רולדת בשר ופטריות ביין אדום
ביום שבת אפשר להקדיש עוד כמה דקות להכנת הארוחה. מי שישקיע יזכה ברולדה בשרית מלאה כל טוב. אחר כך תנוחו
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1/4 כוס שמן זית
כוס מים
ההכנה:
1. מערבלים במיקסר 7 דקות עד לקבלת בצק רך.
2. במידת הצורך מוסיפים מים או קמח.
3. מתפיחים כ-40 דקות בקערה מכוסה במגבת.

רולדת בשר. שווה את ההשקעה.
הילה צור
החומרים למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 חב' פטריות שמפיניון קצוצות
1 חב' פטריות פורטובלו קצוצות
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 גזר מגורר
1/2 כוס יין אדום
מלח
פלפל
ההכנה:
1. מטגנים בצל, שום, גזר ופטריות במחבת עם מעט שמן זית
2. מתבלים במלח ופלפל
3. מוסיפים בשר ויין, ומבשלים עד שהבשר מוכן
4. מסננים ומעבירים נוזלים בחזרה למחבת
5. מצמצמים לרוטב
6. מרדדים בצק לריבוע, מניחים מילוי במרכז ומגלגלים לרולדה
7. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מעטרים בשומשום ואופים כ-30-35 דקות ב-170 מעלות
המתכון באדיבות השף חיים סלמון לפסטיבל "יין, שוקולד וקפה", פסטיבל חיפאי שמוקדש לחיים הטובים עם סדנאות השף, הדרכות יין, והפתעות משוקולד איכותי ויתקיים ב-21.1 בקניון CINEMALL בחיפה.