פינוק לשבת: רולדת בשר ופטריות ביין אדום

ביום שבת אפשר להקדיש עוד כמה דקות להכנת הארוחה. מי שישקיע יזכה ברולדה בשרית מלאה כל טוב. אחר כך תנוחו

nrg מעריב | 15/1/2011 10:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: רולדת בשר
החומרים לבצק שמרים:
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1/4 כוס שמן זית
כוס מים

ההכנה:
1. מערבלים במיקסר 7 דקות עד לקבלת בצק רך.
2. במידת הצורך מוסיפים מים או קמח.
3. מתפיחים כ-40 דקות בקערה מכוסה במגבת.
הילה צור
רולדת בשר. שווה את ההשקעה. הילה צור

החומרים למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 חב' פטריות שמפיניון קצוצות
1 חב' פטריות פורטובלו קצוצות
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 גזר מגורר
1/2 כוס יין אדום
מלח
פלפל

ההכנה:
1. מטגנים בצל, שום, גזר ופטריות במחבת עם מעט שמן זית
2. מתבלים במלח ופלפל
3. מוסיפים בשר ויין, ומבשלים עד שהבשר מוכן
4. מסננים ומעבירים נוזלים בחזרה למחבת
5. מצמצמים לרוטב

סמיך ומערבבים עם הבשר
6. מרדדים בצק לריבוע, מניחים מילוי במרכז ומגלגלים לרולדה
7. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מעטרים בשומשום ואופים כ-30-35 דקות ב-170 מעלות


המתכון באדיבות השף חיים סלמון לפסטיבל "יין, שוקולד וקפה", פסטיבל חיפאי שמוקדש לחיים הטובים עם סדנאות השף, הדרכות יין, והפתעות משוקולד איכותי ויתקיים ב-21.1 בקניון CINEMALL בחיפה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->