לשבור את השוקולד

תורכם לארח את החברים של הילד? (הזדרזו לאפות עוגיות שוקולד-צ'יפס).‬ החמות הודיעה שהיא בדרך, תכינו קפה? (מהר: עוגת שוקולד צ'יפס‭.(‬ סתם היה יום רע ומגיע לכם משהו טוב? (כפית, גלידת שוקולד צ'יפס, עוגיות)

nrg סגנון | 10/1/2011 9:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
נאור רהב
עוגת פיסטוקים ושוקולד צ'יפס של טאטי. נאור רהב
עוגת פיסטוקים ושוקולד צ'יפס של טאטי

החומרים:
2 ביצים שלמות (מס' 2)
2‬ חלמונים
80 גרם סוכר
200 גרם פיסטוק טחון גס
100 גרם אבקת שקדים
10 גרם קקאו הולנדי מנופה
160 גרם שוקולד צ'יפס
2 חלבונים
30 גרם סוכר
30 גרם חמאה מומסת

לציפוי:
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר

ההכנה:
‭.1‬ הקציפו ביצים, חלמונים ו‭80-‬ גרם סוכר.
2.‬ הוסיפו פיסטוקים, שקדים, קקאו, שוקולד צ'יפס, וערבבו.
‭.3‬ הקציפו חלבונים ו‭30-‬ גרם סוכר.
‭.4‬ הוסיפו את החמאה המומסת לתערובת הפיסטוק, ובסוף את החלבונים המוקצפים.
‭.5‬

העבירו לתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ או תבנית מוארכת באורך 30 ס"מ.
‭.6‬ אפו 40 דקות בתנור שחומם מראש ל‭170-‬ מעלות.
‭.7‬ לציפוי: הרתיחו את השמנת, הוסיפו את השוקולד וערבבו עד להמסה.
‭.8‬ צקו את הציפוי בזהירות מעל העוגה.

באדיבות קונדיטוריית "טאטי".

נאור רהב
עוגיית שוקולד צ'יפס של רם ענתבי. נאור רהב
עוגיות שוקולד צ'יפס של‬ רם ענתבי

החומרים ל‭30-20-‬ עוגיות:
200 גרם חמאה
150 גרם סוכר לבן
180 גרם סוכר חום
2 ביצים
320 גרם קמח
20 גרם סוכר וניל
20 גרם אבקת אפייה
350 גרם שוקולד צ'יפס

ההכנה:
‭.1‬ ערבבו את החמאה עם הסוכר החום והלבן, עד שהתערובת הופכת למשחה.
‭.2‬ הוסיפו 2 ביצים.
‭.3‬ ערבבו את היבשים בנפרד: קמח, סוכר וניל ואבקת אפייה.
‭.4‬ הוסיפו את החומרים היבשים לתערובת הרטובה, וערבבו עד שהם מתאחדים.
‭.5‬ הוסיפו את שבבי השוקולד וערבבו.
‭.6‬ עכשיו ניתן ליצור גלילים, להקפיא ולפרוס אותם, או ליצור כדורים עם הידיים.
‭.7‬ הכניסו לתבנית עם נייר אפייה.
‭.8‬ אפו כעשר דקות בתנור שחומם ל‭180-‬ מעלות, עד לקבלת צבע זהוב.
‭.9‬ קררו על רשת.

רם ענתבי הוא השף של "קפה ג'ו".

נאור רהב
סנדוויץ גלידה ועוגיות של אביטל ניר. נאור רהב
סנדוויץ' גלידה ועוגיות של אביטל ניר

החומרים:
עוגיות שוקולד צ'יפס
גלידה שוקולד צ'יפס

קישוטים אפשריים:
מקלות קוקי עם נגיעות של נטיפי שוקולד מריר
שוקולד מריר ‭3 +‬ כפות חלב
פירות יער קפואים ‭3 +‬ כפות סוכר

להרכבת המנה:
‭.1‬ בתחתית קערית ההגשה שוברים עוגיות שוקולד צ'יפס.
‭.2‬ עליה מעמיסים גלידת עוגיות.
‭.3‬ מקשטים במקלות קוקי צ'יפס עם נגיעות קלות של שוקולד מריר (להשיג ב-Anita).
4. אם רוצים לגוון, אפשר להמס במחבת שלוש כפות סוכר עם חצי חבילת פירות יער קפואים, ואת הסירופ למזוג מעל הגלידה, מיד לפני ההגשה.
‭.5‬ גיוון נוסף: ממסים מטבעות שוקולד איכותיים (כ‭25-‬ גרם למנה) עם חלב (שלוש כפות למנה).‬ מערבבים היטב, ומוזגים מעל הגלידה, מיד לפני ההגשה.

אביטל ניר הוא השף של גלידריית ‭.Anita‬ מחיר המנה המקורית של הרשת, "קוקימן‭35 :"‬ שקל.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->