להתכרבל איתו: משקאות חורף מחממים
החורף שוב קפץ לביקור קצרצר, אז כדאי לנצל את הרגע ולבשל לעצמכם משקה חם שיעביר לכם בנעימים ערב בבית. שני מתכונים למשקאות חורף מושקעים על בסיס אספרסו, באדיבות רשת קפה ג'ו

לא להתקמצן עם הקצפת. החטא המשולש.
יחצ
החטא המשולש
המרכיבים:
תמצית אספרסו ריסטרטו (קצר מאוד)
כפית סירופ פנקוטה
כפית קורנפלור
כפית סוכר
3/4 כוס חלב
קצפת עמידה
ההכנה:
1. לשפוך לתוך סיר קטן את הפנקוטה, הסוכר, החלב והקורנפלור, לערבב קלות ולהרתיח את התערובת עד להסמכתה.
2. למזוג את התערובת עד ל3/4
3. לסגור את המשקה באמצעות מנת קצפת.
4. לפזר מעט אבקת קינמון מעל הקצפת.

הכי טעים בבית. משקה מוקה.
יחצ
שוקולטה מוקה
המרכיבים:
5 מטבעות/ קוביות שוקולד לבן
תמצית אספרסו - מנה קצרה
3/4 כוס חלב (למדוד בכוס ההגשה)
כפית קורנפלור
ההכנה:
1. להניח בתוך כוס ההגשה את השוקולד ותמצית האספרסו.
2. להכניס לסיר קטן את החלב והקורנפלור ולערבב קלות.
3. להרתיח את המרכיבים עד להסמכת התערובת.
4. למזוג את החלב המוסמך מעל קוביות השוקולד עד לסף כוס ההגשה.
5. לערבב היטב.
המלצת הגשה: כוס זכוכית עם ידית קטנה.
המתכונים באדיבות רשת קפה ג'ו.