סגול כהה: טרטר סלמון, קוסקוס מלא וסלק
מתכון מהיר הכנה למנה משביעה וסגלגלה שכדאי להכין ממש לפני הישיבה לשולחן, ולאכול עם הרבה יוגורט עיזים, באדיבות השף תם קבלו ממסעדת דקא התל אביבית
½ כוס קוסקוס מלא
200 גר' סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
1 סלק גדול
1/2 כוס עדשים שחורות
1/2 בצל שאלוט קצוץ דק דק
שמן זית כתית
מיץ מחצי לימון
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
יוגורט עיזים

צבעוני וטעים. טרטר סלמון וקוסקוס עם סלק.
יחצ
ההכנה:
1. מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
2. את הסלק יש לאפות בתנור עטוף בנייר כסף, לקלפו ולחתוך לקוביות.
3. את העדשים יש לבשל ולאחר מכן לקרר.
4. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, ומגישים עם זילוף של יוגורט העיזים.
המלצות וטיפים:
1. ניתן להחליף את סוג הדג. רצוי להתייעץ עם המוכר לגבי הדג הטרי ביותר ביום הרכישה.
2. מכיוון שהלימון כובש מעט את הסלמון
רצוי להכין מיד לפני שיושבים לאכול. אפשר להכין את כל המרכיבים יחד בקערה (לא כולל התבלינים והלימון), ולתבל לפני ההגשה.







נא להמתין לטעינת התגובות