אדון שוקו: משקאות חורף מחממים
נכון שאין לכם אח בוערת, והחורף פה דורש שיפור, אבל זה לא אומר שלא תוכלו ליהנות מבונוסים קטנים כמו כוס משקה חם. שני מתכונים למשקאות חורפיים שאפשר להתכרבל איתם, באדיבות רשת קפה ג'ו. חלק א'

המרכיבים:
כפית מחית בננה
20 cc סירופ שוקו
3/4 כוס חלב
כפית קורנפלור
מנת קצפת
מטבע שוקולד
ההכנה:
1. להכניס לסיר קטן את סירופ השוקו, מחית הבננה, החלב והקורנפלור – ולערבב קלות.
2. להרתיח את המרכיבים עד להסמכת התערובת.
3. למזוג את התערובת
4. להוסיף מנת קצפת מעל התערובת.
5. להניח את מטבע השוקולד לצד הקצפת בתוך הכוס.

המרכיבים:
כפית מחית תות
20 cc מי סוכר
3/4 כוס חלב
כפית קורנפלור
מנת קצפת
מטבע שוקולד
ההכנה:
1. להכניס לסיר קטן את מי הסוכר, מחית התות, החלב והקורנפלור – ולערבב קלות.
2. להרתיח את המרכיבים עד להסמכת התערובת.
3. למזוג את התערובת עד ל-3/4 הכוס.
4. להוסיף מנת קצפת מעל התערובת.
5. להניח את מטבע השוקולד לצד הקצפת בתוך הכוס.
מתכוני המשקאות באדיבות רשת קפה ג'ו.