שנה חדשה: ארוחת חג רומנטית
אם החלטתם להישאר בבית בערב השנה החדשה, זה לא אומר שלא תוכלו לחגוג כהלכה. הכנו לכם מתכונים לארוחת שלוש מנות רומנטית, שתרם השף שמעון מלול. עכשיו נשאר רק להיפטר מהפיג'מה ולהדליק נרות

המרכיבים:
6 יח' פטריות שמפניון גדולות למילוי, מרוקנות מהתוכן
200 גרם מוצרלה מגוררת
50 גרם פרמז'ן מגוררת
2 כפות צנוברים
4 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות שמן זית
ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים יחד עם קורט מלח ופלפל.
2. ממלאים את הפטריות ואופים בתנור
3. אפשר להגיש על מצע יוגורט עם פסטו.

המרכיבים:
חצי ק"ג סלמון פרוס למנות, מרוח בשמן זית, שום וטימין.
1 כוס בטטה קלופה חתוכה לקוביות
1 כוס קישוא חתוך לקוביות
1 כוס בצל לבן חתוך לקוביות
0.5 כוס שומר חתוך לקוביות
1 כוס פלפל 3 צבעים חתוך לקוביות
לסלסת שרי קונפי:
כוס עגבניות שרי חצויות
8 שיני שום פרוסות
3 כפות כוסברה קצוצה (ניתן להחליף בפטרוזיליה)
0.5 כוס שמן זית
מלח ופלפל
ההכנה:
1. את הסלמון אופים בתנור כ-8 דקות בחום של 200 מעלות.
2. את הבטטה, הקישוא, השומר, הבצל והפלפל מתבלים בשום כתוש, מלח, פלפל וטימין. מניחים על תבנית בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 עד 20 דקות.
2. את מרכיבי הסלסה (למעט הכוסברה) שמים בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-8 דקות. לאחר שמורידים מהאש, מוסיפים את הכוסברה.
4. מניחים את הרטטוי במרכז הצלחת, מעליו את הסלמון ועליו את סלסת השרי קונפי.

המרכיבים:
1 חבילה גבינת מסקרפונה
1 חבילה שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
1 תוכן מקל וניל (ניתן להחליף בתמצית)
קורט מלח
1 חבילת תותים יפים וטריים
1 כף ליקר גרנדין
ההכנה:
1. מקציפים את המסקרפונה עם השמנת, המלח, הסוכר והתוכן של המקל וניל.
2. מעבירים לקערה, טובלים את התותים ויוצקים את הגרנדין מלמעלה.
באדיבות מסעדת גרניטה, כביש 4, גבול עמק חפר, תחנת דלק סונול בכניסה הדרומית לחדרה. 04-6222222.







נא להמתין לטעינת התגובות