פינוק לשבת: קדירת בשר חורפית
השף סהר רפאל ממסעדת כרמים שבמושב סגולה מפנק אתכם במתכון לקדירת בשר חורפית ומהבילה עם ירקות שורש. שבת שלום

קדרה בשרית של מסעדת כרמים יח''צ
3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות של 3 ס"מ
5 גזר חתוכים למשולשים
4 שורש פטרוזיליה פרוסים
4 ראש סלרי חתוכים לקוביות של 2 ס"מ
5 בצלים חתוכים לרבעים
4 גבעולי סלרי חתוכים לאצבעות
4 קישואים חתוכים למשולשים
250 מ"ל יין אדום
500 מ"ל נוזל ירקות
4 עלי דפנה
3 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום מעוכות
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה, תימין ורוזמרין
אופן ההכנה:
1. בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל. מטגנים עד להזהבהף מוסיפים את הבשר, מביאים לסגירה, מוזגים את היין, ממיסים ומשקיעים.
2. מוסיפים את
נוזל הירקות ואת התבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.
3. מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות. משפרים טעמים עם התיבול.
במתכון באדיבות סהר רפאל, שף מסעדת "כרמים" במושב סגולה







נא להמתין לטעינת התגובות