חם על הלשון: מרק אבוקדו מקסיקני

יש כאלה שמעדיפים אותו בסנדוויץ' עם הרבה לימון, יש כאלה שאוהבים אותו בתוך מרק, בעיקר במקסיקו. מתכון למרק ספייסי של אבוקדו ופלפלים

nrg מעריב | 22/12/2010 11:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים ל-4 מנות:

2 אבוקדו גדולים, מקולפים, ומעוכים למחית
1 בצל בינוני קצוץ דק
1/2 פלפל צהוב קצוץ דק
1/2 פלפל אדום, קצוץ דק
מעט פלפל אדום חריף
4 כוסות ציר ירקות
1/2 כוס משקה שקדים / שמנת דלת שומן
2 כפות שמן תירס
1 כף קמח אורגני
מלח לפי הטעם
1 כפית פפריקה
יחצ
מרק אבוקדו מקסיקני. לוהט. יחצ
ההכנה:

1. בסיר רחב מטגנים את הבצל, בשמן התירס, עד שהוא הופך שקוף.
2. מפזרים מעל את הקמח, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, עד שכל הבצל הופך מצופה בקמח.
3. ממשיכים לערבב את הבצל המצופה בקמח לערבב, ומוסיפים תוך כדי את ציר הירקות. מכסים

וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
4. לאחר שהנוזלים רתחו, מוסיפים את האבוקדו ואת הפלפל החריף, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות.
5. מוזגים לצלחת, מזליפים מעל את משקה השקדים או השמנת, ומגישים בעיטור פלפלים צהובים ואדומים.

באדיבות השוק האורגני במתחם "התחנה" - בכל יום שישי, 8:00-14:00.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->