מנפלאות הלבן הלבן הזה

למרות שהקרמבו נולד בדנמרק, הוא הסממן הכי חשוב של החורף הישראלי: כל אחד מאיתנו צפוי לצרוך תשע יחידות ממנו בעונה הקרה. מצאנו כמה דרכים יצירתיות ליהנות מהקציפה המעולה

יעל פלג | 17/12/2010 15:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
קרמבו קלאסי

פרופיל: ביסקוויט, קצף ושוקולד. 13.30 שקל לשישה, או שני שקלים במכולת.

סטטוס: אין א ריליישנשיפ. צמוד צמוד עם הקהל הישראלי כבר מעל ארבעים שנה.

עיתוי: ארוחת עשר.
הצעת הגשה: מעל המפית.

אריזה: עטיפות הכסף הקסומות. לקרוע במהירות, להפשיט ברפרוף או להסיר בקפדנות ולהשאירן שלמות (וכשאנו זוכים בקרמבו שארוז בטעות בשתי שכבות עטיפה - אין אושר גדול מזה).

הרגלי אכילה: סקר שערכה חברת גלידת שטראוס, באמצעות מכון "שילוב" מגלה ש-69% מהישראלים מעדיפים לאכול את הקרמבו מלמעלה, 12% מעדיפים להתחיל

מהביסקוויט, 4% אוכלים את הקרמבו בכל פעם בצורה שונה, 10% אוכלים ביחד את הביסקוויט ואת הקצפת. לשאר אין העדפה.

סקס אפיל: הצעת חברות ראשונה.

המכורים: ההמונים. (ובכן, 50 מליון קרמבו נאכלים מדי שנה בישראל. סביר להניח שגם לך יש קשר לאחד או שניים מהם).

למתקדמים: המנה האקסטראווגנטית: קרמבו בפיתה.

יח''צ
הוותיק והאהוב. קרמבו שטראוס יח''צ
גלידת קרמבו

פרופיל: גלידת מוס בטעם קרמבו בשילוב עוגיות בציפוי שוקולד. מבית שטראוס, 24 שקלים.

סטטוס: לייק. אוהדי קרמיסימו בפייסבוק בחרו ברוב קולות בטעם האהוב למהדורת חורף מוגבלת.

הקריר. גלידת קרמבו של
הקריר. גלידת קרמבו של "שטראוס" יח''צ
עיתוי: שש ועשרה.

הצעת הגשה: עם קערה וכפית.
אריזה: אריזת הגלידה האהובה על המקפיא הישראלי. גם חודשים לאחר ריקון תכולתן ממשיכות קופסאות הפלסטיק המוכרות למלא את מיטב המקפיאים ולעבור מאם לבת, משבת לשבת.

הרגלי אכילה: גם כשמדובר בגרסה הקפואה, לא צריך לוותר על הטקס. בכדי להגיע לגלידה יש "לשבור" את השכבה העליונה של השוקולד, ממש כמו בקרמבו.

סקס אפיל: לקיחת חלק בניסוי.

המכורים: הסקרנים.

למתקדמים: התהייה האקזיסטנציאלית: מי הקפיא את הקרמבו שלי?

ראובן קסטרו
המתוסבך. קרמבו של מסעדת כרמלה בנחלה ראובן קסטרו
קרמבו גורמה

פרופיל: בסיס בצק פרי, מעליו קרם עשוי שוקולד לבן, שמנת מתוקה ומחית פסיפלורה. מעל אלה יוצקים גנאש שוקולד. 62 שקל (ביחד עם שלושה קינוחים נוספים).
סטטוס: איטס קומפליקייטד.

עיתוי: ובכן, זה לא הקרמבו התמים מהמכולת.

הצעת הגשה: עשר בערב. אחרי מנה עיקרית.
אריזה: נטורל. השף דניאל זך והקונדיטור ברי סייג מ"כרמלה בנחלה" דווקא התלבטו האם לעטוף בעטיפת הכסף הקלאסית. בסוף הלכו על שקיפות.

הרגלי אכילה: איך מסבירים לסועדים אורחים ממדינות רחוקות וחשוכות מה קרה למוס השוקולד הרגיל?

סקס אפיל: פסיפלורה גועשת.

המכורים: האנינים.

למתקדמים: הבחירה האקסטרימית: הקינוח הראשון שנוצר ב"כרמלה בנחלה" היה דווקא הקרמבו.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_1/ -->