מנה חמה: סלט בורגול עם פירות יבשים
הוא רק סלט, אבל הוא עשיר ומשביע. קבלו מתכון חורפי למנה שאחריה חייבים לתפוס נימנום על הספה במשרד. ואף מילה על ט"ו בשבט
400 גרם בורגול דק
500 מ"ל מים רותחים
רבע כוס שמן זית
קורט קינמון טחון
חצי כף מלח דק
50 גרם צימוקים קצוצים
50 גרם תאנים קצוצות
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
300 גרם בצל קצוץ
100 גרם גבעולי סלרי קצוצים
גרדה מ-2 לימונים

לאכול ולישון. סלט בורגול עם פירות יבשים
יח''צ
ההכנה:
1. בקערה - מערבבים את הבורגול, המים, הקינמון והמלח ואוטמים בניילון נצמד ל-5 דקות.
2. מטגנים במחבת את הבצל על להבה נמוכה עד להשחמה.
3. מסירים
4. מוסיפים את הפרות היבשים והבצל, את הסלרי, מערבבים, מניחים בקערה ומפזרים מעל את גרדת הלימון.
המתכון באדיבות השף אודי אסרף ממסעדת הביסטרו-שף הכשרה "סיימון", השחם 36, פתח תקוה.