פינוק לשבת: נזיד שלושה בשרים ושלושה בצלים
למרות השמועות על ביטולו, עוד מעט יהיה כאן חורף ואין כמו נזיד עשיר להכריז על בואו. קבלו אותו עם נזיד שהוא ארוחה שלמה, מוגשת על ברוסקטה קלויה
חומרים ל-6 מנות:
1/2 ק"ג בשר צ'אך חתוך לקוביות קטנות
4 יח' עצמות מח של עגל
½ ק"ג כתף טלה ללא עצמות חתוך לקוביות קטנות
5 כפות שמן צמחי
מלח ופלפל גרוס

געגועים לגשם. נזיד. דניאל לילה
1.2 ק"ג בצל לבן גדול חתוך לרצועות
8 שיני שום שלמות
2 ראשי כרישה
250 גר' בצלי שאלוט שלמים קלופים
4 ענפי טימין
1 כפית זרעי כוסברה
4 כפות קמח
6 פרוסות עבות של לחם לבן משוחות שמן זית וצרובות או אפויות בגריל
לעיטור:
בצל ירוק
ההכנה:
1. מניחים בסיר את הטלה ואת הבשרים, מוסיפים כפית מלח, 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה עדינה, מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה.
2. במחבת מחממים את השמן ומטגנים להזהבה את כל סוגי הבצלים מתבלים במלח פלפל זרעוני כוסברה וטימין ומוסיפים לסיר.
3. את 4 כפות הקמח משחימים
4. ממשיכים לבשל עוד כשעה, מוסיפים מים לפי הצורך.
5. מושחים את פרוסות הברוסקטה בשמן זית ובמעט שום, קולים על מחבת פסים בגריל או בתנור חם.
6.מניחים את הברוסקטה הקלויה בתחתית צלחת מרק עמוקה ויוצקים מעל את המרק.
המתכון באדיבות השף אבי שטיניץ לחברת "אדום אדום".