לביבה חמה ומשונה: הצעה אחרת

ובמסגרת סדנת הלביבות של nrg, נסו הערב להכין אותן עם שורשים ופטריות פורצ'יני. בתיאבון

רותי קניאל | 29/11/2010 13:41 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
דניאל לילה
אל תהיו נדושים. לביבות שורשים ופורציני דניאל לילה
לביבות שורשים ופטריות פורצ'יני

החומרים:
2 שורשי פטרוזיליה קלופים
שורש סלרי גדול קלוף
4 תפוחי אדמה קלופים
1-2 ביצים
5 פטריות פורצ'יני מושרות במים,סחוטות וקצוצות
מלח ופלפל גרוס
מעט קמח
שמן לטיגון

ההכנה:
1. לרסק השורשים בפומפיה ולערבב עם התבלינים.
2. אם מצטברים נוזלים, לסחוט מעט ביד.
3. להוסיף את הפטריות, הביצים והקמח.

אם יש צורך לאחר הערבוב - להוסיף עוד מעט קמח.
4. לחמם שמן במחבת ובעזרת כף ליצור לביבות ולטגן משני צדדים.

המתכון באדיבות רשת "ספייסס".

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->