אם כבר שמן, אז שיהיו ירקות: מתכון לירקות מטוגנים

פינוק לשבת: השף חנוך בר שלום מציע אלטרנטיבה למטוגנים של חנוכה: ירקות פרוסים, מלאים בפפריקה מעושנת ובאהבה. בתיאבון

חנוך בר שלום | 27/11/2010 11:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
יחצ הלמנס
ירקות מטוגנים בבלילה יחצ הלמנס
החומרים:

750 ירקות פרוסים דק (זוקיני, חצילים, בטטות או עלים של מרווה ובזיליקום)

הבלילה:
1 כוס קמח
2 אבקת אפייה
1

כף פפריקה מעושנת  חריפה
1 ו-1/3 כוסות מים
שמן לטיגון חצי עמוק

להגשה:
1/2 כוס רוטב חרדל דבש הלמנ'ס

ההכנה:
1. מערבבים את  כל חומרי הבלילה.
2. מחממים את השמן, טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים עד שיתפח ויזהיב.
3. מניחים על נייר סופג ומגישים עם המטבל.
4. רמז: לבלילה פחות חריפה, אפשר לערבב פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->