אם כבר שמן, אז שיהיו ירקות: מתכון לירקות מטוגנים
פינוק לשבת: השף חנוך בר שלום מציע אלטרנטיבה למטוגנים של חנוכה: ירקות פרוסים, מלאים בפפריקה מעושנת ובאהבה. בתיאבון

ירקות מטוגנים בבלילה
יחצ הלמנס
החומרים:
750 ירקות פרוסים דק (זוקיני, חצילים, בטטות או עלים של מרווה ובזיליקום)
הבלילה:
1 כוס קמח
2 אבקת אפייה
1
כף פפריקה מעושנת חריפה
1 ו-1/3 כוסות מים
שמן לטיגון חצי עמוק
להגשה:
1/2 כוס רוטב חרדל דבש הלמנ'ס
ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הבלילה.
2. מחממים את השמן, טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים עד שיתפח ויזהיב.
3. מניחים על נייר סופג ומגישים עם המטבל.
4. רמז: לבלילה פחות חריפה, אפשר לערבב פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם.







נא להמתין לטעינת התגובות