הוקוס פופקוס: צפו כיצד יוצרים פופקורן מליצ'י

הוא לבן, מוקפץ באדי חנקן נוזלי ועשוי מליצ'י. קבלו את הפופקורן ליצ'י. השף שחר דבח, פריק של בישול מולקולרי, מדגים איך הפכו הטבחים של היום לקוסמים חובבי להטוטים

שחר דבח | 14/11/2010 16:18 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: יוגב אטיאס, עריכת וידאו: שגיא שפירא
צילום: יוגב אטיאס, עריכת וידאו: שגיא שפירא
צילום: יוגב אטיאס, עריכת וידאו: שגיא שפירא


בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מתכונים -
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אוכל''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים