לשהק ולנוח: מתכון לכרוב מאודה בבירה
לנקניקיות תדאגו אתם, אנחנו כאן כדי לעזור עם התוספת הנחשקת של כרוב מאודה בבירה. מתכון צהריים לבאוורים בנשמה

נקניקיות עם כרוב מאודה בבירה
צילום: יח''צ
כרוב מאודה בבירה
מצרכים:
1 כרוב לבן קטן
330 מ"ל בירה כהה
330 מ"ל בירה בהירה
50 גרם חמאה רכה
10 מ"ל שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
2. מחממים בסיר את החמאה ושמן הזית ולאחר טיגון קצר מוסיפים את הכרוב.
3. מערבבים עד שהכרוב מאבד את הנוזלים שלו, מוסיפים
מלח ופלפל לפי הטעם.
4. מוסיפים את הבירות, מערבבים ומאדים את הכרוב עד שלא יישארו נוזלים.
מומלץ להגיש את הכרוב עם פירה ולקשט בעירית.