לשהק ולנוח: מתכון לכרוב מאודה בבירה

לנקניקיות תדאגו אתם, אנחנו כאן כדי לעזור עם התוספת הנחשקת של כרוב מאודה בבירה. מתכון צהריים לבאוורים בנשמה

nrg מעריב | 3/11/2010 11:34 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: כרוב, בירה
נקניקיות עם ערוב מאודה בבירה היא תוספת שישר זורקת את המשתמש לאווירה של מסבאת עץ עם נסורת על הרצפה, שטיפוסים גדולים וסמוקי לחיים שותים בה בירה צוננת מכוסות ענק כבדות ואז חוזרים הביתה ען חשק לריב או להירדם מול הטלוויזיה. את הממתכון הזה משגר, בהתאמה, השף הדר מצקין ממסבאת "וויצ'ווד" בתל אביב ולנו הוא פתח את התיאבון לארוחת הצהריים, כמו שצריך.

צילום: יח''צ
נקניקיות עם כרוב מאודה בבירה צילום: יח''צ
כרוב מאודה בבירה

מצרכים:
1 כרוב לבן קטן
330 מ"ל בירה כהה
330 מ"ל בירה בהירה
50 גרם  חמאה רכה
10 מ"ל שמן זית
מלח
פלפל
 
אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
2. מחממים בסיר את החמאה ושמן הזית ולאחר טיגון קצר מוסיפים את הכרוב.
3. מערבבים עד שהכרוב מאבד את הנוזלים שלו, מוסיפים

מלח  ופלפל לפי הטעם.
4. מוסיפים את הבירות, מערבבים ומאדים את הכרוב עד שלא יישארו נוזלים.

מומלץ להגיש את הכרוב עם פירה ולקשט בעירית.
 

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_1/ -->