הגרוב הרומני: רשימת הקניות של המסעדן עופר נלו

המסעדן עופר נלו שמפעיל ביפו, ביחד עם אחיו דב את המסעדה הרומנית שהקים האב, "חיים נלו-גריל האוס", עם רשימת הקניות האישית שלו. היינות, הלחמים והבשרים המומלצים

nrg מעריב | 31/10/2010 16:58 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
השף עופר נלו, ממסעדת חיים נלו הרומנית, מוסד הגריל המיתולוגי משנת 1960 ברחוב אילת 11 בתל אביב מפעיל ביחד עם אחיו, דב נלו, את המסעדה שהקים האב חיים. השניים שומרים על התפריט המקורי,בוחרי בשרים באופן מוקפד וגם מיישנים אותם במקום. מה שמביא לסטייקים שלהם הרבה מעריצים.

איטליז - מעדניית מנדי, סוקולוב 51 חולון.

"אוכל רומני זה בשר, בשר ועוד פעם בשר, ובמעדניית מנדי בחולון יודעים את הסוד של בשר איכותי ומשובח. אני קונה שם בשר לשימוש אישי ומפרגן להם על הידע בבשר ועל ההקפדה על האיכות. אני קונה שם קבב, אנטריקוט ועוד".
צילום: יח''צ
עופר נלו. מיישן את הסטייקים לבד צילום: יח''צ

יין - יינות של סגל

"כחובב יין גדול, לצערי לא את כל היינות שאני אוהב ניתן למצוא בארץ ואני רוכש הרבה פעמים בחו"ל, יינות לשימוש אישי. בארץ אני קונה לרוב מהחברות ומהיבואנים עצמם וממליץ על יינות סינגל של סגל – מרלו או קברנה – יין מעולה".


אוכל מוכן לשבת – מסעדת שמעון - יחיא קפח 28, כרם התימנים, תל אביב.

"לא קונה אוכל מוכן אלא מבשל בבית או אוכל בחוץ. אני אוהב חומוס או פול ולא מתפשר על הטעם האותנטי, לכן אני אוכל רק באחת החומוסיות

של יפו או בחומוסית בכפרים ערביים בצפון או במזרח ירושלים. לפעמים אני אוכל את המרק התימני של שמעון בכרם התימנים".

מאפייה –  לחם תושיה

 
"לחמים אני אוהב, אפילו מאד. לצערי אני סוכרתי ויכול לאכול רק לחם מחיטה מלאה. במאפייה לחם תושייה יש מגוון של לחמים מעוררי תיאבון ואני קונה שם באופן קבוע."

מעדנייה –  טיב טעם
"גבינות ונקניקים אני קונה בטיב טעם שיש להם, לטעמי, את המגוון הרחב ביותר של סוגים. לפעמים אני קונה גם את נקניקי מזרע שהם מעולים".

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_1/ -->