הגרוב הרומני: רשימת הקניות של המסעדן עופר נלו
המסעדן עופר נלו שמפעיל ביפו, ביחד עם אחיו דב את המסעדה הרומנית שהקים האב, "חיים נלו-גריל האוס", עם רשימת הקניות האישית שלו. היינות, הלחמים והבשרים המומלצים
איטליז - מעדניית מנדי, סוקולוב 51 חולון.
"אוכל רומני זה בשר, בשר ועוד פעם בשר, ובמעדניית מנדי בחולון יודעים את הסוד של בשר איכותי ומשובח. אני קונה שם בשר לשימוש אישי ומפרגן להם על הידע בבשר ועל ההקפדה על האיכות. אני קונה שם קבב, אנטריקוט ועוד".

עופר נלו. מיישן את הסטייקים לבד
צילום: יח''צ
יין - יינות של סגל
"כחובב יין גדול, לצערי לא את כל היינות שאני אוהב ניתן למצוא בארץ ואני רוכש הרבה פעמים בחו"ל, יינות לשימוש אישי. בארץ אני קונה לרוב מהחברות ומהיבואנים עצמם וממליץ על יינות סינגל של סגל – מרלו או קברנה – יין מעולה".
אוכל מוכן לשבת – מסעדת שמעון - יחיא קפח 28, כרם התימנים, תל אביב.
"לא קונה אוכל מוכן אלא מבשל בבית או אוכל בחוץ. אני אוהב חומוס או פול ולא מתפשר על הטעם האותנטי, לכן אני אוכל רק באחת החומוסיות
של יפו או בחומוסית בכפרים ערביים בצפון או במזרח ירושלים. לפעמים אני אוכל את המרק התימני של שמעון בכרם התימנים".
מאפייה – לחם תושיה
"לחמים אני אוהב, אפילו מאד. לצערי אני סוכרתי ויכול לאכול רק לחם מחיטה מלאה. במאפייה לחם תושייה יש מגוון של לחמים מעוררי תיאבון ואני קונה שם באופן קבוע."
מעדנייה – טיב טעם
"גבינות ונקניקים אני קונה בטיב טעם שיש להם, לטעמי, את המגוון הרחב ביותר של סוגים. לפעמים אני קונה גם את נקניקי מזרע שהם מעולים".