להשחיל ארנבת: איפה אוכלים נקניקיות משובחות מבשר ארנבת

השקעה חברתית בארוחת גורמה חד פעמית, ערב של נקניקיות מבשר ארנבת, תחרות סושי שתזכה אתכם ברול על שמכם והבראנץ' השווה של חטאים מתוקים בנווה צדק

דנה דרבינסקי | 5/10/2010 15:12 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חברתי-גורמה

ארוחה מיוחדת וחד פעמית תתקיים הערב במסעדת ליליות התל אביבית, שמכשירה נערים בסיכון לתחום המסעדנות, בשיתוף עם עמותת על"ם. שני שפים רבי מוניטין מצרפת, אוליבייר ברדו וכריסטופר מורוס מהמסעדה d'Arbois הפועלת בקומפלקס אירוח יוקרתי באלפים הצרפתיים, השייך

לרשת המלונות היוקרתיים Relais-Chateaux  מבשלים במסעדה הערב עם הנערים ועם שף מסעדת ליליות נועם דקרס, ארוחת גורמה בת 4 מנות. הארוחה מתקיימת לרגל חגיגות העשור למסעדה ולפרויקט החברתי שהיא מובילה.

הארוחה תתקיים הערב, שלישי ה- 5.10.10 ותעלה 350 שקלים לסועד. כל רווחי הערב יוקדשו לעמותת עלם. יש להזמין מקום מראש: 03-6091331.

בשר

במסעדת הבשר NG עושים מחווה לפסטיבל הבירה הגרמני הגדול ה"אוקטוברפסט" שצמח במינכן. במהלך אוקטובר יגישו שם בירת בוטיק מתוצרת עצמית, שפותחה עם מבשלת ליבירה המקומית, בסגנון גרמני-בווארי מסורתי, ביחד עם מנת נקניקיות ארנבת על פירה גזר ותפוחי אדמה ב-88 שקלים.
מחירי הבירה במהלך חגיגות ה"אוקטוברפסט": חצי ליטר ב- 28 שקלים, שליש ב- 24 שקלים. מחיר מנת נקניקיות ארנבת עם חצי ליטר בירה: 110 שקלים.

NG, בר בשר בנווה צדק. אחד העם 6 תל אביב.

צילום: יח''צ
נקניקית ארנבת במסעדת NG צילום: יח''צ
יפני

המסעדה היפנית סקאיי שבתל אביב מריצה עכשיו פרוייקט קריאטיבי. מי שאוהב סושי מוזמן לשלוח להם מתכון לרול מנצח לפי טעמו. מי שישלח מתכון שירשים את השופטים יזכה בסדנת סושי אחד על אחד ובארוחת טעימות זוגית והמתכון שלו יכנס לתפריט הקבוע של המסעדה. צוות השיפוט מורכב מהסושי-שף טאנהבודי, שף אורח וידוע ובעלי המסעדה - דניאל מיארה ואודי רומנובסקי, כולם בעלי ניסיון של למעלה מ-15 שנים בתחום. מצביעים בעמוד הפייסבוק של המסעדה.

כדי שתקבלו השראה למתכון שתמציאו, רישמו לפניכם שאחת המנות הפופולריות במקום היא רול של סלמון, טונה ודניס עם פירורי טמפורה, עטוף באבוקדו ושומשום שחור.

סקאי, אבן גבירול 111, תל אביב.

צילום: יח''צ
סושי בסקאיי צילום: יח''צ
מתוק

בקונדיטוריית הבוטיק חטאים מתוקים בנווה צדק מציעים עכשיו את הבראנץ' של יום שישי ב-69 שקלים ומי שייענה להזמנה מקבל גם 20% הנחה על המוצרים בחנות. מחירים של מוצרים בחנות לפני ההנחה: עוגיות במשקל 300 גרם - 30 שקלים, צנצנת סוכריות צבעוניות 22-30 שקלים, עוגות בחושות - 30 שקלים, ארטיק מוס שוקולד - 10 שקלים ליחידה, עוגות מוס (גבינה, ריבת חלב, טריקולד, קפוצ'ינו), עוגת פס - 48 שקלים. הבראנץ' נפתח כבר בשעה 08:30 ומוגש עד 15:00, ויש בו מאפים מלוחים, לחם מחיטה מלאה באפייה ביתית, פלוטים צרפתיים, קונפיטורות  מתוצרת בית, סלט בורגול אגוזים וצימוקים, סלט סלק, מאפינס תירס וגבינות צאן ועוד.

רחוב שבזי 67 נווה צדק, תל אביב.

צילום: יח''צ
הבראנץ' השופע בחטאים מתוקים צילום: יח''צ

בית הקפה היפואי עלמה מציעים עכשיו דיל מתחשב: קפה ועוגה מהקונדיטוריה הסמוכה להם, "פיס אופ קייק", ב- 20 שקלים. בין העוגות המדוברות: עוגת גלידה, שמרים שוקולד, פרנצ'סקה -מוס שוקולד עם קרם ברולה ופירות יער, עוגת גבינה פירורים, עוגת קרמבו, מוס פסק זמן ועוד. אפשר לבחור גם בצלחת עוגיות או במאפה גבינת אמנטל מלוח.

קפה עלמה, יהודה הימית 19, יפו. טלפון: 074-7037474.

צילום: יח''צ
קפה ועוגה בבית הקפה עלמה צילום: יח''צ

מיקי שמו, הקונדיטור והחיוך, פותח סניף חמישי ברחוב אושיסקין 16 ברמת השרון בהשקעה של 500,000 ₪, ומצטרף לסניפי הרשת בחיפה, בקריות וברמת אביב. הסניף החדש ברמת השרון מתבסס על מכירה של מוצרים ואין אפשרות לישיבה עם קפה ועוגה במקום. שמו מוסר בשמחה: "רחוב אוסישקין הנחשב כיום למקום הטרנדי ביותר באזור. הפתיחה היא חלק ממגמת ההתרחבות לכיוון איזור רעננה ושכנותיה".

צילום: יח''צ
עוגת בלק פורסט של מיקי שמו צילום: יח''צ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_1/ -->