הסחטנית: השייק המזין והטעים של ליאורה אקוקה

שייקים הם אהבה גדולה ואופציה מובילה לארוחות בוקר. התזונאית המקרוביוטית ליאורה אקוקה (גולדנברג) ממליצה במיוחד על שייק עם מנגו ושקדים שתרסקו לבד

ליאורה אקוקה (גולדנברג) | 28/9/2010 16:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: אלי דסה
ליאורה אקוקה עם שרוול הסחיטה צילום: אלי דסה

 1/2 כפית תמצית וניל טבעית
קינמון קמצוץ
2-3 תמרים
סירופ אגבה להמתקה (כפית על כל כוס)
2 מנגו
2 כוסות שקדים (מושרים במים מס' שעות)
2-3 כוסות מים


אופן ההכנה:
מכניסים את השקדים, תמרים תמצית הווניל והמים (3 כוסות) למערבל מזון במהירות גבוהה.
מי שרוצה טעם מתוק במיוחד, יוסיף עוד תמר או כף אגבה.
מערבבים במהירות גבוהה למשך מספר דקות.
מעבירים את כל הנוזלים דרך שרוול סחיטה (ניתן להשיג בחנויות טבע) וסוחטים את הנוזלים

לתוך כלי עמוק .

מתקבל נוזל לבן בדומה לחלב  בטעם עדין ומשובח ללא כולסטרול הורמונים.

למעבד המזון מוזגים את התערובת שהתקבלה ביחד עם המנגו ומערבבים היטב במהירות גבוהה עד שמתקבל שיק כתום עם טעם עשיר ומשובח.
מגישים בכוסות יין או בכל כלי שקוף אחר.

צילום: אלי דסה
שייק חלב שקדים עם מנגו צילום: אלי דסה
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->