יום אחד אולי אצלה כנפיים: מתכון ברוטב ברביקיו
איך להכין את הכנפיים האלה שזוללים כמו פיצוחים. מסעדת אוונגרד מנדבת מתכון ביתי ומודיעה על פתיחת סניף חדש שמזין את האורחים גם בשידורי ספורט על מסכי פלזמה ענקיים
כנפיים ברוטב BBQ
מצרכים לארבעה סועדים:
שלושים כנפיים חצויות
כף וחצי קטשופ
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
חצי כוס סויה
תפוז אחד+גרדת תפוז
שמונה שיני שום כתוש
חצי כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה
חצי כפית צ'ילי גרוס יבש
אופן ההכנה:
1. את הכנפיים שוטפים ומיבשים בקערה גדולה.
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה.
3. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים עד שכל הכנפיים מצופות ברוטב באופן אחיד.
4. משרים כשלושים דקות במקרר
שהרוטב ייספג בכנפיים.
5. מעבירים לתבנית אפייה, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך ארבעים דקות.
6. מורידים את נייר הכסף ואופים עשר דקות נוספות.

הגוון הכתמתם הוא מהתפוז
צילום: דן פרץ