יום אחד אולי אצלה כנפיים: מתכון ברוטב ברביקיו

איך להכין את הכנפיים האלה שזוללים כמו פיצוחים. מסעדת אוונגרד מנדבת מתכון ביתי ומודיעה על פתיחת סניף חדש שמזין את האורחים גם בשידורי ספורט על מסכי פלזמה ענקיים

nrg מעריב | 23/8/2010 13:02 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הסניף החדש של מסעדת אוונגרד בהרצליה פיתוח (רחוב אבא אבן 10 הרצליה פיתוח - מגדלי אקרשטיין) נפתח בהשקעה של כ- 2.2 מיליון שקלים ויעבוד במתכונת של דיינר אמריקאי בשילוב ספורט-בר. השילוב האמריקאי של זלילת בשר וצפייה במשחקי ספורט מחכה לסועדים גם פה, כמו בסניף ברמת החי"ל, כמו גם תפריט מאד גדול של אלכוהול. בין מנות הדגל שבתפריט החדש: כנפיים ברוטב ברבקיו שקל להכין בבית. הנה המתכון.
כנפיים ברוטב BBQ

מצרכים לארבעה סועדים:

שלושים כנפיים חצויות
כף וחצי קטשופ
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
חצי כוס סויה
תפוז אחד+גרדת תפוז
שמונה שיני שום כתוש
חצי כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה
חצי כפית צ'ילי גרוס יבש

אופן ההכנה:
1. את הכנפיים שוטפים ומיבשים בקערה גדולה.
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה.
3. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים עד שכל הכנפיים מצופות ברוטב באופן אחיד.
4. משרים כשלושים דקות במקרר

שהרוטב ייספג בכנפיים.
5. מעבירים לתבנית אפייה, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך ארבעים דקות.
6. מורידים את נייר הכסף ואופים עשר דקות נוספות.

צילום: דן פרץ
הגוון הכתמתם הוא מהתפוז צילום: דן פרץ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->