עוגה לשבת: שוקולד לבן ודבש בטארט בלתי מנוצח
פאי מפתיע ומספק שמצריך הכנה של קלתית בצק פריכה ואז יציקת של דברים טעימים לתוכה כמו שמנת, שוקולד לבן, דבש וקרמל. המתכון שכדאי לשמור בצד עד לבוא החגים

ה"קישריה" בגבעתיים, המתמחה בהכנת קישים לפי הזמנה אישית, משיקה טארט דבשוקולד לבן על בסיס שוקולד לבן ודבש, שבסוף החודש יעשה את הסיבוב השנתי המרשים שלו.
חומרים לבצק פריך מתוק לקלתיות:
200 גרם חמאה קרה
300 קמח מנופה
1/2 כפית מחית מקלות וניל
80 גרם סוכר
1 ביצה טרופה
הכנה:
- להכניס למעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה, לעבד עד קבלת פירורים ולהוסיף את הביצה, לעבד עוד כמספר שניות, עד איחוד החומרים.
- לעטוף בניילון נצמד ולקרר כשעתיים.
- לרדד את בצק לעובי של כ 3-4 מ"מ ולרפד את התבנית בבצק.
- לאפות ב 160 מעלות כ-15 דקות.
חומרים למלית דבש ושוקולד לבן:
150 מל' שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד לבן
200 גרם דבש
הכנה:
- להרתיח את השמנת המתוקה ולצקת על השוקולד הלבן
- להוסיף את הדבש ולערבב היטב
- לצקת על הקלתית האפויה ולהכניס למקרר.
חומרים לקישוט הקרמל:
60 גרם סוכר
50 גרם מים
125 גרם שמנת מתוקה
15 גרם חמאה
הכנה:
- ממיסים בסיר את המים והסוכר עד לקבלת קרמל
- מוסיפים בזהירות את השמנת הרותחת
- מערבבים היטב
- מצננים מעט ומוסיפים את החמאה
- מצננים
- לצקת על מילוי השוקולד שהתקשה למחצה
- ובעזרת קייסם ליצור צורות
- להחזיר לקירור עד התייצבות.