פינוק לשבת: מרק אבטיח עם וודקה

הוא קר, אדום ומתוק והוא יבלבל אתכם כי הוא לא רק קינוח פירותי מרענן אלא בילוי שמסדר את הראש. אתם כבר תחליט כמה. מרק אבטיח קר עם וודקה של השף אילן רוברג

nrg מעריב | 7/8/2010 8:32 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מתכון ל- 12 מנות.

חומרים:
0.5 ליטר  סירופ  (0.200 ליטר מים + 300 ג' סוכר ) + מקל קינמון.
1 יח'  אבטיח (3 ק"ג ללא הקליפה).
עלי נענע קצוצים.
½ כוס וודקה (לפי הטעם).
כ- ½  כוס מיץ לימון.

ההכנה:
• מרתיחים את הסוכר, מים ומקל הקינמון ומניחים בצד לצינון.
• את האבטיח החתוך לקוביות מכניסים ב-2 מחזורים או יותר לבלנדר/פוד פרופסור.
• מוסיפים את עלי הנענע לנוזל
שנוצר מהאבטיח ומערבבים שנית.
• לבסוף מוסיפים את הוודקה , מיץ הלימון והסירופ כאשר הם קרים מאוד .
• מגישים קר כשבמרכז סורבה חמצמץ של פירות יער או לימון.


מתכון של מסעדת רוברג ממושב לבנים של השף אילן רוברג.
צילום: יח''צ
מרק אבטיח קררר ומטשטש חושים צילום: יח''צ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_2/ -->