המטריה עליכם: אלכוהול בבנייה אישית

שקשוק ממריץ של אספרסו, וויסקי וליקר קרמל מאפריקה, או ערבוב מתקתק של וודקה תאנים עם פסיפלורה וגרנדין. קוקטיילים להכנה ביתית למי שמארח עם בר מצוייד

nrg מעריב | 3/8/2010 17:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
Lovely lea

40 מ"ל בוחא בוקובזה
60 מ"ל מיץ אננס
25 מ"ל סירופ פסיפלורה
זילוף גרנדין

לנער בשייקר עם קרח, למזוג ללואו בול עם קרח כתוש ולקשט בפלח אננס
 
ווילד אייס לאטה
ווילד אייס לאטה צילום: יח''צ

african love

75 מ"ל ווילד אפריקה
50 מ"ל פוליאקוב וודקה
25 מ"ל ליקר אמרטו בנימינה

לערבב בשייקר ולמזוג לכוס מרטיני, לקשט עם פולי קפה ודובדבן

african nights

50 מ"ל ווילד אפריקה
25 מ"ל לייבל 5 ויסקי
25 מ"ל אספרסו קר

לערבב בשייקר ולמזוג לכוס מרטיני, לקשט עם  דובדבן

wild ice latte

60 מ"ל ווילד אפריקה
2 כפיות קפה נמס
150 מ"ל חלב קר

לשים בבלנדר את כל המרכיבים ולהוסיף 2 כפיות
קפה, חלב וקרח. לאחר הערבוב להוסיף לכוס טוליפ יחד עם שאר המרכיבים ולקשט במעט קקאו ודובדבן



הקוקטיילים באדיבות בנימינה ספיריטס
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''אלכוהול''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_leisure/food/ordering_new_3/ -->