פינוק לשבת: התרגשות שוקולדית חמימה
זו לא סתם עוגת שוקולד, אלא עוגת בראוניז פריכה, שאפשר להפוך לעוגת ימי ההולדת הקבועה בגן אבל גם למתנה טעימה, כשרוצים לסמן שהלב שלכם חם ומתוק ועולה על גדותיו

בראוניז לב לחם של ''טאטי''. מחווה נאיבית ובלתי נשכחת
צילום: דניאל לילה
מתכון ללבבות בראוניז שוקולד
מרכיבים:
5 ביצים מספר L
300 גר' סוכר לבן
370 שוקולד מריר
125 גר' שוקולד חלב
225 גר' חמאה
80 גר' ברנדי
140 גר' קמח
4 גר' אבקת אפייה
* ניתן להוסיף 100 גר' אגוזי מלך
הכנה:
מקציפים בקערת מיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה לקצף אחיד אבל לא חזק מדי.
ממיסים את השוקולדים יחד עם חמאה ומוסיפים לקצף הביצים.
מערבבים ידנית ולבסוף מוסיפים את הברנדי והקמח ואבקת האפייה לסירוגין ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית מרובעת
גודל 30X20 או לתבניות בצורת לב ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לכ- 30 דקות.
לבדיקת מוכנות הבראוניס, יש לנעוץ קיסם במרכז, עליו לצאת לח אבל לא יבש מידי.
מקררים וקורצים לבבות (או משחררים מתבנית הלבבות), מצפים בציפוי שוקולד.
ציפוי שוקולד:
מרכיבים-
200 גר' שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
הכנה-
להרתיח שמנת, לשפוך על השוקולד ולערבב היטב.
לקרר לטמפ' החדר ולצפות את הלבבות.
מתכון של "לחם טאטי", בית קפה, ביסטרו וקונדיטוריה בגבעתיים.







נא להמתין לטעינת התגובות