פינוק לשבת: עוגיות ברנפלקס בצ'יק צ'ק

טבלתם עד היום את הברנפלקס בקערת חלב? כמה מנומנם מצידכם. מתכון של אמא חרוצה אחת חושף דרך שימוש פריכה יותר. התוצאה: עוגיות עם שומשום, ברנפלקס ודבש

nrg מעריב | 17/7/2010 8:21 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מצרכים:

5 כפות דבש
5 כפות סוכר חום
חצי חבילה (100 גרם) מרגרינה / חמאה
חצי קילו שומשום
4 כוסות גדושות של ברנפלקס

אופן הכנה:

קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד להשחמה.

מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר ומוסיפים את המרגרינה / חמאה, עד שמקבלים תערובת חומה ורכה.

מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.

פורסים
נייר אפייה על מגש, משטחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור ל- 20 דקות בחום של כ-180 מעלות.

מיד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.

מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.

מגישים עם מעט סילאן ליד.

מתכון של בטי לוי, אמא לבנים חובבי כושר ושרירים, שמקפידה להכין לשלישיה שלה מאכלים בריאים, ביניהם עוגיות אלה.
צילום:
עוגיות ברנפלקס,שומשום ודבש. משטחים בתבנית, אופים ושוברים לריבועים צילום:
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''עוגות ועוגיות''

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים