פטוצ'יני עם זוקיני, שעועית ירוקה וברוקולי
החום אולי מוריד מעט את התיאבון אבל לא מחסל אותו. פסטה עם ירקות ירוקים ומצננים כמו שעועית, ברוקולי וזוקיני, שמעליהם נחים פירורי גבינת פטה יעשו את העבודה
החומרים:
200 גרם פסטה מבושלת מסוג פטוצ'יני
זוקיני אחד חתוך לקוביות
חצי כוס ברוקולי
חצי כוס שעועית ירוקה
פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ
מעט גבינה בולגרית או פטה
3 כפות שמן זית
2 שיני שום פרוסות
הכנה:
- לבשל את הפסטה במים רותחים ומלח בהתאם להוראות יצרן.
- לחמם במחבת 3 כפות שמן זית.
- לטגן לפי הסדר: קישואים, ברוקולי, שעועית .
- להוסיף 2 שיני שום ולערבב
את כל המרכיבים.
- להוסיף את הפסטה המבושלת עם 2 כפות מים למחבת ולערבב.
- לפזר פטרוזיליה, בזיליקום ומלח פלפל לפי הטעם.
- להגיש עם גבינה בולגרית מגורדת.

פטוצ'יני עם זוקיני. לא מכביד
צילום: יח''צ