פינוק לשבת: עוגיות אלפחורס להכנה קלילה
עוד נצחון לארגנטינה. מתכון לעוגיות אלפחורס שיגרמו לכם לשכוח את שאר המילים שאתם מכירים מהמטבח הארנטינאי (כמו למשל צ'ימיצ'ורי ואמפנדס). מנינו עשרה שלבי הכנה בלבד
מצרכים:
400 ג' חמאה
1 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
1 וחצי כוס קמח
2 כוסות קורנפלור
1 חבילה אבקת אפייה
ריבת חלב
אופן ההכנה:
1. מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם גיטרה.
2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב היטב.
3. מערבבים הכל ביחד עם קמח, קורנפלור ואבקת האפייה עד שנהיה בצק אחיד.
4. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה את הפירות ומערבבים.
5. מוציאים מקירור ומרדדים לעובי של 5 מ"מ.
6. קורצים עיגולים בעזרת
תבנית קטנה ועגולה בקוטר 3 סנטימטרים.
7. מסדרים על מגש ואופים בחום של 160 מעלות כ 10-12 דקות.
8. מצננים את הבצק האפוי בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
9. מזלפים ריבת חלב על חצי מהעיגולים וסוגרים לצורת סנדוויץ עם המחצית השנייה של העיגולים.
10. מגלגלים בקוקוס קלוי ומגישים.
מתכון של הקונדיטור עמיר לוליאן מליליות BAKERY.

אלפחורס. הסנדוויץ' הכי עגול
צילום: דניאל לילה







נא להמתין לטעינת התגובות