פינוק לשבת: עוגיות אלפחורס להכנה קלילה

עוד נצחון לארגנטינה. מתכון לעוגיות אלפחורס שיגרמו לכם לשכוח את שאר המילים שאתם מכירים מהמטבח הארנטינאי (כמו למשל צ'ימיצ'ורי ואמפנדס). מנינו עשרה שלבי הכנה בלבד

nrg מעריב | 19/6/2010 10:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עוגיות אלפחורס


מצרכים:
400 ג' חמאה
1 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
1 וחצי כוס קמח
2 כוסות קורנפלור
1 חבילה אבקת אפייה
ריבת חלב

אופן ההכנה:
1. מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם גיטרה.
2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב היטב.
3. מערבבים הכל ביחד עם קמח, קורנפלור ואבקת האפייה עד שנהיה בצק אחיד.
4. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה את הפירות ומערבבים.
5. מוציאים מקירור ומרדדים לעובי של 5 מ"מ.
6. קורצים עיגולים בעזרת
תבנית קטנה ועגולה בקוטר 3 סנטימטרים.
7. מסדרים על מגש ואופים בחום של 160 מעלות כ 10-12 דקות.
8. מצננים את הבצק האפוי בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
9. מזלפים ריבת חלב על חצי מהעיגולים וסוגרים לצורת סנדוויץ עם המחצית השנייה של העיגולים.
10. מגלגלים בקוקוס קלוי ומגישים.

מתכון של הקונדיטור עמיר לוליאן מליליות BAKERY.
צילום: דניאל לילה
אלפחורס. הסנדוויץ' הכי עגול צילום: דניאל לילה
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים