סלט של בחורות: סלט בורגול וטבעות גבינת עזים פריכות

מנה שהיא ארוחה קייצית. ויניגרט הנענע מציל את הסלט מלהיות עוד ערבוב ירקות צפוי. טבעות גבינות העזים הצלויות הן תוספת פריכה וחמימה שקשה להתנגד לה

nrg מעריב | 15/6/2010 11:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: יח''צ
סלט בורגול וטבעות עיזים פריכות בויניגרט נענע. מי שלא שבע אחרי מנה כזאת, שירים יד צילום: יח''צ

סלט בורגול וטבעות עזים פריכות בויניגרט נענע

חומרים לויניגרט נענע:

3 שיני שום טריות
100 גרם נענע
2 כפיות מלח שטוחות
1 כף שטוחה חרדל גרגירים
5 כפות סילאן
1 כוס מיץ תפוזים
¼ כוס חומץ יין אדום
2 כוסות שמן תירס

הוראות הכנה:
לשים בקערה את כל הרכיבים פרט לשמן.
לטחון בבלנדר ידני ותוך כדי להזליף את השמן.


חומרים לסלט בורגול:
עגבניה, מלפפון, בצל סגול, פלפל ירוק, עלי סלרי.
פטרוזיליה
נענע
תפוח עץ
כוס בורגול
גליל גבינת עיזים
כוס פירורי לחם או קמח
ביצה

הכנת סלט הבורגול:
1. משרים 1 כוס בורגול ב- 2 כוסות מים רותחים ל-15 דקות ואז מסננים את המים שלא נספגו בבורגול ואת הבורגול לשים בקערת ערבוב.

2. קוצצים ירקות לפי בחירה:  מלפפון, עגבניה, בצל סגול, פלפלים, קולורבי סלרי וכו' ומוסיפים לקערה.

3. חותכים פטרוזיליה ונענע טרייה ומוסיפים לקערה.

4. חותכים תפוח עץ ומוסיפים לקערה.

5. ניתן להוסיף לקערה גם חמוציות, צימוקים, אגוזי פקאן, בוטנים מצופים בסילאן וכו'.

6. פורסים רבע גליל גבינת עיזים בעזרת פורס ביצים.

7. מצפים כל טבעת גבינה בביצה ואז בפירור לחם או קמח  ומטגנים כמו שניצל, בשמן רדוד.

8. מתבלים את הסלט  בויניגרט הנענע שהוכן מראש.

9. מוסיפים לסלט את טבעות גבינת העיזים המטוגנות.

10. מגישים חם.


מתכון של נדב מרום, השף הראשי ברשת קפה גרג .



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים