פינוק בוקר: פנקייקס שמנמנים עם קרמל תפוחי עץ

כל מה שצריך בשביל לקבל פנקייקס טעימים ועגולים בצורה מושלמת, זה רינג, עיגול מתכת המשמש לאפייה. גם החלק של הקרמול והתפוחים, פשוט. פינוק לבראנץ' של שבת

nrg מעריב | 29/5/2010 9:01 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים לפנקייק (ל-4 סועדים):
6 ביצים
3 וחצי כוסות (חצי קילו) קמח
כוס וחצי חלב
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות שמן סויה

אופן הכנת הבלילה:
מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

מצרכים לקרמל תפוחים:
3/4 כוס סוכר.
3/4 כוס סוכר חום.
כוס וחצי מיץ תפוחים.
5-6 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות מאוד.

הכנת הקרמל:
מבשלים את כל המרכיבים יחדיו על אש נמוכה עד שהתפוחים הופכים שקופים ומתקבל קרמל סמיך.

הכנת הפנקייק:
מוסיפים את התפוחים מהקרמל לבלילה. בעזרת מצקת יוצקים כף מהתערובת על משטח חם ומשומן שבמרכזו
טבעת מתכת לאפייה - רינג. מטגנים למשך כדקה על כל צד עד שהפנקייק מקבל גוון זהוב.


הגשה:
מניחים ערימת פנקייקס על צלחת ויוצקים מעט מקרמל התפוחים מעל. מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל, אגוזים ופירות טריים. 

המתכון באדיבות באגסי- בר ביסטרו בפלורנטין 26 תל אביב.
צילום: יח''צ
פנקייק של מסעדת באגסי בתל אביב. עם תפוחי עץ ירקרקים וחמצמצים צילום: יח''צ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים