מנת השף: איפה השפים אוהבים לאכול

מדור חדש: שפים ממליצים על המקומות שהם אוהבים לאכול בהם. אורח ראשון: אורן לוקסנבורג, שף המסעדה הצמחונית Bariba שאוהב כרגע את הביסטרו-מסעדה הכי חם בשדרות רוטשילד, תל אביב

דנה דרבינסקי | 26/4/2010 14:43 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
"אני ממליץ על מסעדת סושיאל קלאב, שנפתחה לאחרונה במקום מסעדת דיטה המיתולוגית, בשדרות רוטשילד. מדובר באחת המסעדת הטרנדיות ביותר בעיר כרגע. יש בה אווירה סוחפת ווייב טוב. העיצוב סובב סביב בר ענק שמהווה את מרכז המסעדה ומאפשר תצפית למטבח הפעיל.  
לוקסנבורג. אוהב מסעדה ששונה מאד משלו
לוקסנבורג. אוהב מסעדה ששונה מאד משלו צילום: יח''צ
 
השף הוא מיכאל גרטופסקי שהיה השף בפועל של מסעדת הרברט סמואל וליווה את יונתן רושפלד במשך שנים ארוכות. הוא  נותן דגש בתפריט על מגוון נכון של מנות בשריות, של מנות  דגים  ושל מנות צמחוניות. המגוון שלו מעניין, מספק ומאפשר לכל אחד למצוא מנה אהובה.

המנה שאני הכי אוהב היא מנת הפסטה עם הברווז והערמונים - היא מפתיעה וטעימה ומבוצעת בדיוק רב".

סושיאל קלאב, שדרות רוטשילד 45, תל אביב.  03-5601114.

שעות פעילות: ראשון - שבת: 12:00 - אחרון הלקוחות.


צילומים: בועז לביא
מנות בסושיאל קלאב. רביולי חצי ירח ממולא בבשר ברוטב יין אדום צילומים: בועז לביא

נקניקים מהעולם

צלע חזיר מושחמת עם מרווה
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים