פינוק לשבת: שטרויזל תותים

עונת התותים עומדת להסתיים ועכשיו הם מתוקים מתמיד. לפני שנפרדים, אפשר להתפנק עם שטרויזל. תותים למטה, פירורי בצק פריכים מעל ורוטב אדום בטופ. מותר גם להוסיף קצפת

nrg מעריב | 13/3/2010 10:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מתכון של מסעדת MEAT BAR

החומרים לבצק שטוריזל:
200 גר' קמח
200 גר' אבקת שקדים
140 גר' סוכר
100 גר' חמאה

אופן הכנת הבצק:
מערבבים את כל החומרים ביחד עד קבלת בצק פירורי

חומרים להכנת רוטב תותים:
250 גר' (תותים) חלקם לרוטב וחלקם נשארים שלמים
100 גר' סוכר
צילום: יחסי ציבור
שטרויזל עסיסי צילום: יחסי ציבור

ההכנה:
1. מכניסים את כל החומרים לקערת ערבוב.

2. מכסים בנייר כסף ומבשלים מעל בן מרי (בקערה מעל סיר מים רותחים) למשך 45 דקות.

3.

בתוך צלחת/כוס הגשה מניחים  4-5 תותים פרוסים, מניחים מעל את בצק הפרורים ושופכים את רוטב התותים מעל.

ניתן להוסיף קצפת.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים