ארוחת אלכוהול: סשימי וקוקטייל שמתהדרים בוודקה

במקום להסתפק בשוט, אפשר לגייס את האיכות השורפת של הוודקה לטובת ארוחה קטנה של אלכוהול. השפית סבינה ולדמן והברמן רועי לשניאק הרכיבו לכם נשנוש מנצח של מנה וקוקטייל

ירדן לוי | 11/3/2010 14:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: נעם וינד
סשימי סלמון בקונסומה עגבניות, וודקה וחזרת עם חלמון שליו צילום: נעם וינד
סשימי סלמון בקונסומה עגבניות, וודקה וחזרת עם חלמון שליו

באדיבות שף סבינה ולדמן, מסעדת רוטשילד'ס קיטשן

החומרים:
200 ג' פילה סלמון חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
12 ביצי שליו
4 כפות שמן זית
12 עלי בזיליקום סגול
1 בצל ירוק חתוך לרצועות

קונסומה:
1ק"ג עגבניות אדומות בשלות מאוד
10 עלי בזיליקום
10 עלי נענע
2 שיני שום
1 שוט וודקה
4 כפות שמן זית
1 כף חזרת טרייה מגורדת
חצי כפית טבסקו
מלח \פלפל לבן

ההכנה:
במעבד מזון טוחנים את כל חומרי הקונסומה. טועמים ומתקנים תיבול. מניחים מסננת עם בד גזה מעל קערה  עמוקה ומעבירים לתוכה

את התערובת. מניחים במקרר ללילה. משתמשים בנוזל שהתקבל מהסינון.
מפרידים את הביצי שליו ושומרים את החלמונים.

הרכבה:
1. שופכים לצלחת עמוקה רבע כוס קונסומה.
2. מניחים 4-5 פרוסות סלמון, מטבלים במלח גס מעל כל פרוסה.

3. מניחים בזהירות 3 חלמונים בכל צלחת.
4. מזלפים מעל הכל כף שמן זית ומעל מפזרים עלי בזיליקום ובצל ירוק.

צילום: נעם וינד
ועכשיו, הדרינק צילום: נעם וינד
קוקטייל פאשן פיץ'

באדיבות רועי לשניאק, בית הספר לברמנים ותרבות השתייה "זמן אמיתי"

החומרים:
פסיפלורה שלמה
30 מ"ל וודקה אפרסק
20 מ"ל פסואה
תה קר בטעם אפרסק

כוס: לאו-בול.

ההכנה:
1. מרוקנים את הפסיפלורה לכוס לואו-בול עם קרח כתוש ואת הוודקה והפסואה.
2. משקשקים מחזירים לכוס וסוגרים עם התה הקר.

קישוט: חצי פסיפלורה.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים