גורמה לכולם: שבוע של ארוחות במחיר מיוחד
הכינו את המזלגות: שבוע גורמה של מעריב יוצא היום לדרך במהדורת חורף, הכוללת כמאה מסעדות בכל הארץ, שמציעות מחיר קבוע לכל השבוע. אתם חייבים לבוא ולטעום
האירוע יתקיים בתאריכים 7 עד 16 במרס, וישתתפו בו כמאה מסעדות שונות מרחבי הארץ, המציעות תפריט מיוחד המורכב ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח, במחיר קבוע ואחיד בכל המסעדות: 79 שקלים. הרעיון בבסיס "שבוע גורמה" הוא חשיפת המגוון הקולינרי וההיצע בתחום המסעדות לקהל הרחב, ומטרתו להציע ללקוחות ליהנות מעולם הטעמים שמציעה כל מסעדה, במחיר שווה לכל נפש. כך מתאפשר לרבים לסעוד את לבם, ליהנות מארוחות מצוינות במיטב המסעדות בארץ ולהכיר עולמות טעמים חדשים במחיר אטרקטיבי.
בין המסעדות המשתתפות בשבוע "מעריב גורמה": גספאצ'ו, Barbarossa Rothchild s'Kitchen לוקה, קיוטו, תיאודור, Ocean , ננה בר, White Hall , פרידה קאלו, מזרין, בנינו, לאנטריקוט, דרבי בר, ביסטרו 56, באגסי , גשן, חיים נלו Poyke OM ועוד.
פרטים נוספים באתר rest.

שבוע גורמה 2010. אל תשכחו לבוא לטעום
צילום: דרור כץ
ובנוסף, נא לפתוח יומנים
אמנם יש עוד יותר מחודש, אבל חובבי המסעדות המקומיות כבר יכולים לסמן לעצמם ביומן: "מבשלים 2010", תערוכת הקולינריה הלאומית הראשונה של ישראל, מבית היוצר של "אילון תערוכות", תתקיים בתאריכים 16-14 באפריל בגני התערוכה, ותציג תחת קורת גג אחת את מיטב השפים, ההרצאות, הסדנאות והמותגים. במשך שלושה ימים ייערכו במקום סדנאות בישול בהיכל זכוכית, הרצאות וסרטים באודיטוריום אינטימי ופעילות קולינרית תוססת על במה
מרכזית מוקפת מסכים ענקיים.
מתחמי התצוגה המעוצבים יכללו אזור בעל אופי של שוק אירופי קלאסי, אזור בישול חוץ ומתחם יין. אחד האירועים המרכזיים בתערוכה הוא הגעתו לישראל של ג?ורדי אטרל, השף והבעלים של המסעדה Cinc Sentits בלב ברצלונה, שזכתה בכוכב מישלן זמן קצר לאחר שנפתחה ונחשבת אחת מחמש המסעדות הטובות בספרד. אטרל יערוך בתערוכה סדנת בישול חד-פעמית בניחוח קטלוני, שתהיה פתוחה לקהל המבקרים.