ממלכת השוקולד: דברים טובים למכורים
ממרחי הכמו שוקולד עולים כיתה עם המעדנים הטבעיים שמגיעים ממשק לין; אוהבי המרציפן ישמחו לגלות שוקולד שמתפרץ מתוכו ויש גם מתכון למרק שוקולד שעושה את הכול טוב

אם גם הילדים שלכם דורשים פיתה עם ממרח שוקולד ומסרבים בתוקף לגבינה ועגבנייה, אתם יכולים לחוש בנוח: זה לא קורה רק אצלכם. למען המצפון השקט שלכם הוציאו כעת במשק לין שני ממרחים טבעיים חדשים דמויי שוקולד: ממרח חרובים ואגוזים וממרח קרם שוקולדבש. הממרחים מבוססים על חומרי גלם מהטבע, אינם מכילים חומרים משמרים וצבעי מאכל ומהווים פתרון אידאלי למבקשים לשדרג סנדוויצ'ים מתוקים לילדים, לבריאים ומזינים יותר. ממרח החרובים מכיל דבש, טחינה גולמית, תמרים ושאר דברים מצוינים, וישתלב נהדר גם בתוך עוגה בחושה. השוקולדבש מכיל קקאו ויש בו גם אבקת חרובים, טחינה, חמאת בוטנים ושומנים שאינם מוקשים.
המחיר סביר: 16 שקל לצנצנת של 250 גרם. זה יעבוד על הילדים, לפחות עד שהם יעלו עליכם. להשיג ברשתות השיווק.

המרציפנים של כפר תבור הם משובחים במיוחד וחטיפי המרציפן החדשים במילוי שוקולד הם הצלחה מסחררת. הסדרה כוללת מרציפנים בצורת חטיף בודד

אין משקה מתאים יותר לעונה הקרה מאשר שוקו חם ואין מפנק יותר משוקו חם עם קצת ליקר קקאו בתוכו. חברת שקד מייבאת את הליקר המשובח של חברת MARIE BRIZARD. הליקר האיכותי מיוצר מחומרים טבעיים (ליתר דיוק מפולי הקקאו מחופי אייבורי), והוא טעים מאוד לשתייה בשוט, אבל אנחנו עשינו משהו אחר: הכנו שוקו חם בסיר, ואחרי שכיבינו את האש הוספנו ליקר בנדיבות (ביחס של 1:3 לטובת השוקו), גירדנו קצת אגוז מוסקט ומזגנו לכוסות אספרסו יפות.
הגשם מבעד לחלון נראה רומנטי יותר, ואחרי כמה כוסיות גם לא ראו יותר את הרטיבות שהוא משאיר אחריו בקיר.
מחיר: 99 שקל, להשיג בחנויות המובחרות וברשת חנויות דרך היין.
הנה משהו נחמד לשעות הפנאי שלכם: יקב טוליפ, משק זייד ושוקולד מישי הנהדר מקרית טבעון חברו יחד לפעילות משותפת על הכנה של יין, גבינות ושוקולד. הפעילות כוללת: סיור ביקב טוליפ והרצאה על זני ענבים, בלנדים והתאמה של יין לאוכל; היכרות עם הגבינות של משק זייד; הרצאה על איך עושים שוקולד והכנה (הכנה של ממש) של פרלינים.
כל זה נמשך כשעתיים וחצי ועולה 150 שקל לאדם. לפרטים: אורלי – 054-8049809.

אם יש מישהו חשוב במיוחד, שלחו לו את תיבת הפרי בשוקולד חם. בתיבה תפוזים, אשכוליות אדומות ופומלית וגם כלי לפונדו, פירות בשוקולד, אוסף פרלינים, יין גמלא ברוט מבעבע, עוגיות חמאה, קרנצ'יס שוקולד, מרנגים קטנים, פירות יבשים ועוד ועוד. אין מישהו שלא יתגעגע אליכם אחרי כזה משלוחה. לא ככה?
להשיג באתר מטעי בן עזר. טווח מחירים: 149-600 שקל, כולל המשלוח.

אם בא לכם להכין משקה דומה לזה שהוזכר קודם בבית, הנה מתכון של השוקולטייר רוי גרשון
כמות: 6 מנות, זמן הכנה: 10 דקות
החומרים:
200 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
קמצוץ מלח
2 כפות ליקר קפה
ההכנה:
1. שמים את קוביות השוקולד המריר בתוך קערה. מחממים את השמנת והמלח לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
2. מוסיפים ליקר קפה ומערבבים. מוזגים לתוך קעריות הגשה ומגישים.