פינוק לשבת: לביבות בננה וקוקוס
חיבור בין בננה לקוקוס מעלה ניחוח של המזרח הרחוק באוויר. פרסו בננות, הוסיפו קוקוס, וניל וקינמון, טגנו והגישו חם, זהוב ומפודר במעט אבקת סוכר לאקסטרה התפנקות
חומרים:
8 יח' בננה
1.5 כוס קוקוס
4 ביצים
5 כפות סוכר
3 כפות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
קורט קינמון
1 כוס קמח
10 גרם אבקת אפיה
שמן לטיגון
אופן הכנה:
1. לפרוס את הבננות לפרוסות.
2. לערבב את כל החומרים יחד וליצור לביבות בעזרת כף.
3.לטגן בשמן חצי עמוק
עד לקבלת גוון חום זהוב.
4. לפזר אבקת סוכר ולהגיש חם.
אפשר להגיש עם שמנת חמוצה או יוגורט עשיר.